Звездни Компромати- Април'25

• 292 400
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 085
Нети изглежда много добре, и то без видими корекции. Както се казва - то ако това не е добре, кое ще е.

Иначе не съм й фен, малко ми е превъзбудена и превзета.

# 2 086
  • Viena
Иван и Андрей ще правят филм за Лили Иванова.

# 2 087
А,сега де ,изненада!

# 2 088
  • София
Тъкмо идвах с тази новина. Малко отгоре ми идва желанието на ЛИ да прави игрален филм за живота си. Чак пък толкова... https://offnews.bg/kultura/ivan-i-andrej-shte-praviat-igralen-fi … -lili-843163.html

# 2 089

Даниела Кънева беше един много мъдър човек и добър журналист. Няма вече такива.
Да почива в мир!

# 2 090
Даниела Кънева беше в офиса ни преди месец-два.
Винаги съм я харесвала.
Дано е спокойна на новото място!
Що се касае за Киселова, тя наистина си вярва, че изтипосана с тениската допринася за решаване на проблема с хазартната зависимост.
Така че който се надява на извинение, ще бъде разочарован.

# 2 091
Кейт Мос на тези снимки така са я "натъкмили", че съща Есил Дюран станала.....много ми заприлича Simple Smile

# 2 092
По повод на филма за Лили
Скрит текст:

# 2 093
  • Glasgow
Леле, колко е мъничка Лили.

# 2 094
Рожденичка днес, 24/04, но коя година? 39?
Скрит текст:

# 2 095
  • Sofia
Коя ли актриса ще я изиграе 🤔?

# 2 096
  • Пловдив
И след игрален филм за нея Л.И. пак ще е недоволна и обидена, че не я ценят достатъчно.

# 2 097
  • София
Дано Иван и Андрей не си вкарат таралеж в гащите с този филм, предвид колко капризна и претензиозна е примата на бг естрадата. Предполагам, че самата г-жа Иванова ще консултира и одобрява работата по проекта. Здрави нерви им желая, че с тия нейни фасони...

# 2 098
Лили вероятно ще има някакъв пръст в сценария, което ще е интересно. Обикновено биографични филми се правят след като някой вече не е между живите, макар да има и изключения, примерно Rocketman за Елтън Джон, The Tina Turner Musical. На мен ми допада идеята, човекът да е още тук и да си каже сам историята. Пак може да си я доукраси предполагам, но пък на такива измишльотини съм се нагледала, когато човекът вече го няма да си каже неговата гледна точка, че може и по-добър вариант да е. Но Иван и Андрей, явно ще се насочат към филмите.

# 2 099
  • София
Лили вероятно ще има някакъв пръст в сценария, което ще е интересно. Обикновено биографични филми се правят след като някой вече не е между живите, макар да има и изключения, примерно Rocketman за Елтън Джон, The Tina Turner Musical. На мен ми допада идеята, човекът да е още тук и да си каже сам историята. Пак може да си я доукраси предполагам, но пък на такива измишльотини съм се нагледала, когато човекът вече го няма да си каже неговата гледна точка, че може и по-добър вариант да е. Но Иван и Андрей, явно ще се насочат към филмите.
Щом поканата за филма идва от нейната фондация, залагам на 200%,че ЛИ ще диктува парада във филмопроизводството на одата, посветена на самата нея.
😂 Както се казва - "Има пари, угажда си" 😂

Общи условия

Активация на акаунт