Звездни Компромати- Април'25

• 292 328
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 250
Лили е голяма и е изживяла невероятен живот! Какво е могла или не е могла да изживее, какво е искала наистина да изживее и какво е успяла, не зависи от нашите лични предпочитания , измислици и чешане на езиците.

# 2 251
Скрит текст:
[quote author=Mößbauer-Effekt link=topic=1761429.msg49642389#msg49642389

Вчера ми направи впечатление колко си приличат Камила Мендес и Ивелина Чоева. Камила е на първата снимка.

[/quote]

И Фийби Тонкин между тях.. 😆😆

# 2 252
Гледам, че сте писали "ненормална държава", "соц" и подобни. Нищо не пречи от 90-те насам да излезеш извън пределите на държавата ни и да се доказваш.Говоря за недооценените ни изпълнители като Лили, Ритонци, Азис, Галена и прочие. Предпочитат да стоят тук и да мрънкат. Няма продуценти ли навън? Или просто не се вписват на световната сцена, не знам.
Майкоооуууу. Галена я чух на живо да пее. Мерси. Много неоценен изпълнител. Ако трябваше реално да бъде оценявана, щеше да пакетира вафли във фабриката на мъжа си.
Друг "неоценен" - Лили. Сравнете я с шоутата на Тина Търнър  и всичко си идва на мястото.

# 2 253
   Деми Мур в тази фотосесия прилича на Кортни Кокс. А Джулиан Мур е толкова прекрасна! Идеал ми е за красота. Фино, интелигентно излъчване, индивидуалност и стил. Другите ми най-красиви "холивудки" са Кейт Бланшет и Джесика Частейн.

# 2 254
Майкоооуууу. Галена я чух на живо да пее. Мерси. Много неоценен изпълнител. Ако трябваше реално да бъде оценявана, щеше да пакетира вафли във фабриката на мъжа си.

😂😂😂 Ем да, ама… напъва се жената. На мен тя ми напомня на Рени от Оркестър без име. Можеш-не можеш да пееш, викаш там по-силно и това е.

# 2 255
Деми Мул с тези скули -твърдо не!

# 2 256
Антъни Иванов отрича да е заплашвал Георги Аврамчев.

„Не заплашвам здравето му и това на семейството му директно. Казах му да се оглежда като пресича понеже постоянно го прави незаконно. Аз ще го уважа след смъртта му. Нормално е да го направя за един „страхотен президент”. Благодарение на него имаме страхотни успехи, които няма да се помнят никога. Истината е, че ги е страх да се върна, защото съм най-добрият плувец в България и няма никой друг на моето ниво”, контрира Иванов.

Flushed SatisfiedFlushedSatisfied

Смешно ли е, страшно ли е...

https://nova.bg/news/view/2025/04/25/495521/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D … 1%87%D0%B5%D0%B2/

# 2 257
Видяхме му чатовете на Антъни Иванов…. Каквато и да в ситуацията, много лошо впечатление ми направи. Арогантно момченце. И водещия не посмя да каже директно, че това са си заплахи.

# 2 258
Закопава се сам този човек, на него не му трябват врагове и чужди интриги.

# 2 259
Представям си да ви назначат колежка, която няма образование, тя да започне да спи с колегите, после и с шефовете, които да я лансират напред в кариерата, фирмата да ѝ купи 200 кв. апартамент в идеален център на столицата, да използва вашия труд и после да ви казва какви сте завистници и зложелатели, а вие да ѝ се възхищавате какъв талант има за професията и колко я обичат хората.
Представям си ама не си го представям...
Тук Лили Иванова ли трябва да си представим в ролята на колежката?

# 2 260
  • софия
Баща му беше в студиото с него. Не беше много по-различен.
https://nova.bg/news/view/2025/04/25/495521/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D … 1%87%D0%B5%D0%B2/

# 2 261
При целия труд и евентуално талант Антъни Иванов никога няма да успее с такова мислене и настройка към света. Вярно са му много психопатски проявите.
Като ти е оцапано четирибуквието, поне от кумова срама трябва да си замълчиш, а той вместо това изпълзял в национален ефир да наглее. Какъв провал.

# 2 262
  • на село
Този Антъни трябваше да го гугълвам. И ми излиза статия, че е хванат с марихуана - детинска грешка било. Явно е от тези, дето все някой друг им е виновен. Даже няма да търся повече какъв е и за какво се бори.

# 2 263
Антъни е спортист, какво очаквате? Умен спортист е оксиморон. Поне да има някой от екипа му, който да го съветва. Лечева и Костадинова и те велики, ама още правят шоу.
Но, както стана ясно от Киселова, Бойко и Пеевски, даже ПР не вършат работа. Ту- тууууу са всичките

# 2 264
  • Пловдив
Представям си да ви назначат колежка, която няма образование, тя да започне да спи с колегите, после и с шефовете, които да я лансират напред в кариерата, фирмата да ѝ купи 200 кв. апартамент в идеален център на столицата, да използва вашия труд и после да ви казва какви сте завистници и зложелатели, а вие да ѝ се възхищавате какъв талант има за професията и колко я обичат хората.
Представям си ама не си го представям...
Тук Лили Иванова ли трябва да си представим в ролята на колежката?
Явно да. Но не виждам и как тя се е възползвала нередно от труда на другите певици или на авторите.

Общи условия

Активация на акаунт