Звездни Компромати- Април'25

• 292 320
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 265
  • На морето!
Антъни е леке, но и шефът на федерацията и треньорът на НО са доста зле.
Изобщо по върховете на федерациите рядко има читави хора. Ей я Станка Златева, обяснява на пресконференция, че доскоро не знаела как да си включи компютъра и като шеф на федерация прави кафета, ама при цялата си некомпетентност не се посвени да обезглави борбата.

# 2 266
Мда, в "Маргарит и Маргарита" беше онагледено - "за да получиш, трябва първо да дадеш" (апартаментче, палтенце, служебна кола и др.)и как се вързват обувки на началници. 😁

# 2 267
Според мен този Антъни е психопат, ама истински. Не е от възпитанието. Ще му четем и други прояви.

Същото усещане устави и у мен.

# 2 268
Йордан Йовчев също е спортист, но е доста скромен и интелигентен. Поне от това, което съм чула от него. Та, има и изключения, макар и малко.

# 2 269
Бачорски мъкне колбаси на Малдивите, жена му възмутена. Бай Ганьо един път.Joy

# 2 270
  • Sofia
Платено им е да ги рекламират.
Жена му ли е Шошка или некой пес?

# 2 271
Специално за федерацията по плуване - там ръководството е много зле. Дете на семейни приятели - изключителен талант, роден за плуване, тренира от много малък и винаги се връща с подиуми и медали - изгуби напълно амбиции за развитие тук като видя за какво става въпрос. Много са зле и Антъни ги настъпа жестоко, защото не очакваха. Не само тази федерация е зле, Насар толкова говори за щангите, а най-ме заболя, че го е страх от българите, те да не му сложат нещо в храната или водата..Та само те си знаят какво се случва “зад кулисите” и не е добре когато медиите изкарват едни “света вода ненапита”, други злодеи.

# 2 272
Лошо, но все пак тормоз по телефона и заплахи с убийство на семейство…

# 2 273

Това не е от федерацията ,лично постижение  си  е.
 И Карлос са хващали  в издънка , извини се,  търси си пътя, спонсори, като не става федерацията ,тя става да закичи успеха им. Поне да плаща за медалите,  ама май  и там са длъжници.

# 2 274
Извадиха скрийншоти от чатовете, в които заплашваният също казва, че ще убие всички покрай Антъни, не знаел кой бил той и такива. Та и от двете страни е.

Това не е от федерацията ,лично постижение  си  е.
 И Карлос са хващали  в издънка , извини се,  търси си пътя, спонсори, като не става федерацията ,тя става да закичи успеха им. Поне да плаща за медалите,  ама май  и там са длъжници.

Какво значи да си търсиш сам пътя? Тези институции за какво са? Да крадат финансирането ли? Карлос е супер доблестен, ако бях аз отдавна щях да съм приела офертите за милиони на шейховете..Виждаме славните ни спортисти със смешни пенсии години по-късно на ръба на мизерията.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 20:31 от bunny555

# 2 275
Не ми се мерят на килограм, но съобщенията от Иванов са много повече, по-чести и агресивни.

# 2 276
Ей я Станка Златева, обяснява на пресконференция, че доскоро не знаела как да си включи компютъра и като шеф на федерация прави кафета, ама при цялата си некомпетентност не се посвени да обезглави борбата.
И как я обезглави? С отношението към национализирането на спортисти и осветляването на какво финансиране отива за тях?

# 2 277
Той може и да приеме  оферта другаде, сега си вдигна цената в Молдова. И е  свястно момчето,  тези успехи не са само физически дадености ,талант, а  и труд, доста сурови условия  са били на тренировките.
 Ами за това са федерациите  у нас, да хрантутят  доверени лица.
 То беше ясно казано ,че пречат вместо да организират  и помагат. Държат правата ,това е , не може без тях. Ако и да се съдереш от труд и да жънеш успехи, те отхапват първи.

И всичко ние  е такова - позорно. Свестните са принудени да мълчат. Лъжат ги, колко опита да свалят Михайлов от футбола, какво стана,     скоро коментирахме една сфера и стигнахме до извода ,че навсякъде е така, нередно, нагласено, с послушни хора натъпкано..

# 2 278
Скрит текст:
Представям си да ви назначат колежка, която няма образование, тя да започне да спи с колегите, после и с шефовете, които да я лансират напред в кариерата, фирмата да ѝ купи 200 кв. апартамент в идеален център на столицата, да използва вашия труд и после да ви казва какви сте завистници и зложелатели, а вие да ѝ се възхищавате какъв талант има за професията и колко я обичат хората.
Представям си ама не си го представям...
Тук Лили Иванова ли трябва да си представим в ролята на колежката?
Явно да. Но не виждам и как тя се е възползвала нередно от труда на другите певици или на авторите.
[/quote]
И аз не виждам. Но дори да е било така, тя продължава да пълни зали и стадиони и по време на демокрацията – вече повече от 30 години. Не я слушам (с изключение на някои от старите ѝ песни, предимно по музика на Йосиф Цанков) и не бих отишла на неин концерт, но не мога да отрека очевидното – че хората продължават да я обичат и слушат. А музикалното образование при музикантите пък не знам за какво е критерий. В популярната музика в цял свят е по-скоро изключение, а не правило. И добре че е така, за да няма ограничения за таланта.

# 2 279
Погледа на този Антъни си беше направо психопатски. Не им знам драмите, но като го погледне човек тръпки го побиват.

Общи условия

Активация на акаунт