Звездни Компромати- Април'25

• 292 304
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 310
Кристина Романова (30 г.) жената до Доронин (62 г.) е топмодел, естественна, нежна и фина красавица ..

за Ив Сен Лоран
Скрит текст:
пак тя
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 19:11 от SHE_IS

# 2 311
Още от TIME 100 gala
Скрит текст:

# 2 312
Жената до Доронин изглежда съвсем без тунинг, явно той няма парите на вуйчо Ваньо. 🤔
Не само. И Доронин няма тялото на вуйчо - я какво е стегнато и тренирано,  без да се налага да му имплантират рамене и гърди.

# 2 313
Ох и най-красивата на света е там… с все зъби и скули. Малко наподобява на катерица с пълни с ядки бузи.

# 2 314
  • на село
Лена и гадже много си отиват.
Аз от рускините много харесвам Алена Савченко, ама нямам представа на кого е гадже.

На Лена гаджето много странна челюст и брадичка има. Бяха показвали и преди снимки с него, на които беше в профил, малко на австралопитек го докарваше.
На инстаграм гадже ми мяза на мен с това преструктурирано лице. Да не се изразя по-грубо. Руските инфлуенсъри печелят добре.
Всичките са пипани, просто ходят на по-качествени доктори. Това по повод, че жените на олигарсите изглеждали естествени.

# 2 315
Жената до Доронин изглежда съвсем без тунинг, явно той няма парите на вуйчо Ваньо. 🤔
Не само. И Доронин няма тялото на вуйчо - я какво е стегнато и тренирано,  без да се налага да му имплантират рамене и гърди.
За него формата е култ. Още на времето с Наоми, помня от едно интервю, като го питат какви жени харесва - Високи, добре оформени със спорт.

Но  генетичната рулетка е изиграла по-голяма роля, гледайки последната му жена.
Наоми и тя спортуваше предимно само обиди на килограм.

# 2 316
  • Glasgow
Вирджиния Гофре (жената от скандала с принц Андрю) се е самоубила.

# 2 317
Константин:
Скрит текст:

Мария и Азис:
Скрит текст:
Глория в Египет:
Скрит текст:
Емилия:
Скрит текст:

# 2 318
Емилия спокойно може да рекламира дентална клиника. Тия зъби толкова изкуствено подредени, избелени, големи, идеални!
На Мария и обувките са нелепо огромни,а  шева на ролята й е крив. Все едно от нашия битак в Димитровград е купувана.
Изказах се 🤭

# 2 319
Дори да има някакви намеси жената до Доронин, макар че аз такива не виждам, то те са микроскопични и както казахте - направени с вкус. Носът й не е съвършен според бг представите, но е естествено хубав и фин, а на нея и през ум не й е минало да го направи на ски шанца. Изглежда страхотно, Доронин също - направо е супер мъж и хваща окото чисто физически. 😍

Много несполучлива снимка на Емилия, какви са тия кастанети, с които ще смила нещастната ягода?

# 2 320
Емилия спокойно може да рекламира дентална клиника. Тия зъби толкова изкуствено подредени, избелени, големи, идеални!
На Мария и обувките са нелепо огромни,а  шева на ролята й е крив. Все едно от нашия битак в Димитровград е купувана.
Изказах се 🤭
Завиждам на всички с хубави и здрави зъби !!!

# 2 321
И аз това го прочетох. 
Странна работа.

# 2 322
Като я гледам мис Кеймбридж ми навява, не им ли забраняват да се тунинговат миските? И толкова ли няма други красиви момичета на по 20г, че баш тази "красавица" избраха? Иначе някакво курсче в Кеймбридж и оп завършила Кеймбридж, ми така де, то на мен свят ми се зави как на тази крехка възраст прави всичко описано, че и Кеймбридж завърши, тц, тц. Това е само, защото завиждам, ще знаете.

Рускинята на Доронин е супер, както и той самият между другото.
Ами това момиче определено не изглежда да е тунинговано. Вече наизуст говорите и слагате под един знаменател. Разгледах и профила, не я намирам за изключителна красавица, но пък е естествена. Дано ни представи добре.
Снимките които гледате са много обработени и затова залагате, че има тунинг.
На тези по-естествените и където танцува се вижда, че е нормално симпатично момиче.
Не е от най-женствените за мен, но все пак.. в сравнение от досегашните избори ми харесва.
На мен точно за злобен коментар ми идва...

# 2 323
Само където през 2019 публикува това:
Скрит текст:

# 2 324
Човек се променя.
Само миналия месец беше постнала че й остават 4 дни живот.

Общи условия

Активация на акаунт