Всичко за гел лаковете - тема 58

• 15 985
  • 262
  •   1
Отговори
# 75
Също Venalisa имат HEMA free серия. Отделно ги има и в Алиекспрес.

# 76
Ще гледам днес да погледна, благодаря много!

# 77
Също Venalisa имат HEMA free серия. Отделно ги има и в Алиекспрес.
Китайски лакове за борене на алергия, като се има предвид, че те са основните причинители, не е най-добрата идея ...

# 78
NeoNail също имат НЕМА free. Ползвала съм и съм доволна от тях.

# 79
НЕМА free ли са основно лаковете, които се водят по-изчистени, или има и още нещо, от което да са free?

# 80
Вижте 7free, 5free и т.н.
Напр толуен и т.н.

# 81
Повечето лакове, които ги водят "хипоалергенни" и не знам си колко free, не са HEMA free.
Умишлено казвам "водят", защото няма такова нещо като универсални хипоалергенни гел лакове. Просто маркетинг трик.

# 82

Обичам фолио,хем бърза декорация ,хем ефектно.

# 83
Привет и от мен!

Базите са на DNKa’
Magical 0008
Sensual 0039

# 84
  • Mostly in my mind
Butterfly, може ли линк към този,който е на 3те пръста, по-тъмния, че нещо не мога да го открия.

# 85
# 86
Butterfly, може ли линк към този,който е на 3те пръста, по-тъмния, че нещо не мога да го открия.
https://elenaartnails.com/store/czvetna-kauchukova-osnova-dnka-0008-magical/

Аз ползвам кода на Лолита - Lolita10 за 10% отстъпка, в случай че поръчваш от там☺

# 87
  • Mostly in my mind
Благодаря ви.
Дани, не излиза нищо на линка.

# 88
Здравейте момичета! Писах по-напред в темата и ме съветвахте, че най-вероятно правя алергична реакция към гел лака. Оттогава ровя да видя дали е добре да продължа с лакирането вкъщи, дали да пробвам нови марки гел лак и бази, но да са Hema free. Ако сте се сблъсквали с това ще радвам на съвет и ако може да ми предложите що-годе бюджетни като цена hema free марки.
Привет, преди няколко месеца имах същия проблем и след огромно проучване стигнах до  Луксио. 10-free са (без вредни химикали и добавки и да изключва: формалдехид, дибутил фталат, толуен, формалдехидна смола, камфор, ксилол, олово, парабен, етил тозиламид и дори изсушаващи разтворители.) , HEMA-free.

p.s. не знам какъв гел сте ползвали досега, ама ако крият състава и не можете да го намерите в интернет, може и вътре да има забранени вещества. Има много гел лакове, произведени в Украйна, за които не важат европейските регулации относно състава.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 23:08 от FreesiaR

# 89
Привет, преди няколко месеца имах същия проблем и след огромно проучване стигнах до  Луксио. 10-free са (без вредни химикали и добавки и да изключва: формалдехид, дибутил фталат, толуен, формалдехидна смола, камфор, ксилол, олово, парабен, етил тозиламид и дори изсушаващи разтворители.) , HEMA-free.

p.s. не знам какъв гел сте ползвали досега, ама ако крият състава и не можете да го намерите в интернет, може и вътре да има забранени вещества. Има много гел лакове, произведени в Украйна, за които не важат европейските регулации относно състава.
[/quote]
Много благодаря за съвета! Ще пробвам тази марка. Ползвала съм Kodi, внос от Украйна.

Общи условия

Активация на акаунт