Всичко за гел лаковете - тема 58

• 31 544
  • 491
  •   1
Отговори
# 60
Привет, момичета. Цветните бази на DNKA как ви се струват и трябва ли под тях да се слага прозрачна база? Също търся някакъв телесен цвят, но не откривам на вече направени нокти, а само по цвят на флакон много трудно се избира онлайн. Виждали ли сте някъде, някой да ги тества на реални нокти? Клип, снимка, без значение? 🙂

# 61
Аз имам 2 цветни бази, едната синя, другата винено червена с флаш частици.
Различни са като консистенция, а уж са от една серия. За всичко различно от прозрачно, аз си слагам един тънък слой база отдолу.

# 62
Много красиво ми се получи,поне за мен, като бижу направо, тъмно синьо върху телесно, с бяла точица на връхчето.

# 63

Това ми е от днес,малко съм изцапана с боя за рисуване,не е кръв Grinning
Само на показалеца съм лакирала доста далече от кожата,как е станало,супер странно.И сега много ме дразни.В чудене съм как да го оправя,но няма да е днес.

# 64
Здравейте, момичета! Нещо пролетно от мен! Пробвам за първи път топ лак мат от Дидиер и съм много доволна, дано издържи две седмици, че предния ставаше на люспи след дни.

# 65
И аз да се отчета. Съвсем различна форма и дължина за мен, че ми трябва малко разнообразие. Много обичам преливките, ако не ми хрумне нещо друго, сигурно и следващия ще е подобен.

# 66
Здравейте, момичета! Най-накрая и аз си взех хваления топ на Jana nails. И естествено още нещо ми хвана окото, нова колекция котешко око са пуснали и си харесах един от тях. На светла основа е бежав, с черна основа е сив. Много готино изглежда или поне мен ме изкефи много. Естествено новия ми маникюр е с него. Това което не ми харесва е, че се пече много време 90-120с. Надявам се да съм успяла са хвана ефекта на котешкото око. И кожичките ми лъскат от маслото, понеже ги снимах веднага.

# 67
Момичета, прекрасни маникюри!  Много свежи идеи!
Не съм се включвала отдавна, но да се запиша и аз пролетно.База и холо мат на Jana nails.

# 68
И аз да се отчета. Съвсем различна форма и дължина за мен, че ми трябва малко разнообразие. Много обичам преливките, ако не ми хрумне нещо друго, сигурно и следващия ще е подобен.

Това е много красиво! Може ли повече инфо кои продукти си използвала? Simple Smile

# 69
Благодаря!
Подложка прозрачна база Дидиер, след това цвета, който пак е на същата марка (не е при мен да му видя номера) отгоре гел в бутилка с леко изравняване, но пак е твърде прозрачен и топ Камилфло. Ако ви интересуват точните номера ще ги снимам тези дни.

# 70
Здравейте момичета! Писах по-напред в темата и ме съветвахте, че най-вероятно правя алергична реакция към гел лака. Оттогава ровя да видя дали е добре да продължа с лакирането вкъщи, дали да пробвам нови марки гел лак и бази, но да са Hema free. Ако сте се сблъсквали с това ще радвам на съвет и ако може да ми предложите що-годе бюджетни като цена hema free марки.

# 71
Да, и аз правя алергия. Отлепя ми се нокътя от нокътното легло, и проучвам за сигурни продукти, които няма да ми повлияят зле..

# 72
Да, и аз правя алергия. Отлепя ми се нокътя от нокътното легло, и проучвам за сигурни продукти, които няма да ми повлияят зле..
При мен няма отлепвания, но след като се направя ден или два ме сърбят много кожичките на ноктите и се подуват, иначе след това няма проблеми и цял месец да не си сменям гела.

# 73
При положение, че не знаете към коя съставка сте алергични, всичко е тото. Правилният път е първо тест за алергия, след това търсена на лакове без съставката, към която сте алергични. Най-често алергията е към НЕМА, но може и да е в съчетание и с алергия към НРМА.
Иначе не е като пазарът да е затрупан с Hema free продукти, при това пък и бюджетни. Семилак има някои такива цветове, но далеч не е цялата им гама.

# 74
Да, Есмералда, това е начина със сигурност. Ще разгледам Семилак

Общи условия

Активация на акаунт