Всичко за гел лаковете - тема 58

• 7 312
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, какво ви е мнението за тази печка, дали е добра? Моята сега е Sun X 54 W , , но искам да си купя нова

# 46
Здравейте!
От около година и половина си правя сама гел кака вкъщи и доскоро не съм имала проблеми. След последните пъти, в които го правя забелязвам сърбеж по кожичките, след което леко се подуват като балончета (не всички, само някои) и ако ги натисна излиза прозрачна течност. Не знам на какво се дължи, че да го коригирам. Не режа вече кожичките, само ги минавам с ел.пилата, гледам да не натискам много и да е на ниски обороти. Не ме боли докато го правя, не се получават ранички, но няколко дни след гел лака има едно такова неприятно усещане със сърбеж, г/д за 1-2 дни и минава. Чудя се дали не е алергична реакция към нещо, не че съм сменяла продукти, дали не са ок фрезите, с които работя. 🤷
Класическа алергия към гел лака. Коя марка ползваш?

# 47
Класическа алергия към гел лака. Коя марка ползваш?

Основно на Kodi-праймер, ултрабонд, база, лак и топ, гела е само на Victoriq Vynn

# 48
andreia pure - от златна рибка.

# 49
Получавала съм няколко пъти такава алергия ,но понякога на 2седмици когато трябва вече да свалям и не на всеки пръст.Като не е постоянно и не мога да хвана от кой продукт е ,сменила съм повечето лакове и скоро не са ме сърбели кожите.Последните месеци с лакове от Маникюрна рабитилница нямам обрив засега.

# 50
  • Пловдив
Момичета, какво ви е мнението за тази печка, дали е добра? Моята сега е Sun X 54 W , , но искам да си купя нова

Моята е такава
Супер е.

# 51
  • Down south
+1 за лампата.
Препоръча ми я дама от темата и също бих я препоръчала.

И поредна проза от мен

[img idth=338 height=600]//cdn.bg-mamma.com/284b/BYjjx.jpg[/img]

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 19:54 от Daylily

# 52
  • Шумен
Ех,че яко се е раздвижила темата 🙂 много хубави маникюри сте направили 🙂 днес и аз успях да отделя време и да се направя,предния го носих 1 месец и адски ми беше омръзнал ама никакво време не ми оставаше 😅

# 53
В какво се състои вашата алергия към гел лака? На мен ми се оформи едно отлепяне на ноктите, сякаш както при гъбички, но бях при няколко специалиста, и всички ми казаха, че е алергия към гел лака, не са гъбички.

Страх ме е да повторя да направя гел лак с нещо, което не е пробвано, че е ок в моя случай. Години, ноктите все са ми така отлепени. Има ли някой с моя опит?

# 54
Пролетно жълто великденско

☀️

# 55
Моята кожа е супер чувствителна , поставена диагноза така да кажа- дермографизъм. При най малкото докосване ми пламва кожата на мястото, стават големи плюски или ситни пъпчици , мъжа ми като ме целуне по бузата и ми става веднага червено все едно ме е пребил.. и постоянно съм на червени петна от докосване или като се почеша някъде. Някой път и ме сърби тялото имам такива периоди. Наблюдавам ,че като си правя гел лак, започва да ме сърби пак цялото тяло, винаги е така. И определено ми влияе по някакъв налин гел лака- алергия ли е не знам..

# 56

Жълтyрчета напоследък ми искат,на тия последните нали беше ветровито тия дни им е издухало цветчетата.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 21:43 от StellaRose3

# 57
# 58
В събота си правих маникюра с продуктите на ДНКа и идвам да дам мнение. Базата я ползвам като подложка, харесва ми, че не е супер течна. Първо си изградих ноктите с акригела, мога да кажа, че този на клареса ми е по-удобен за работа. Просто сякаш малко или много сам се позаглажда след нанасяне върху горната форма, с този не се получава така. Запилих и отгоре нанесох един от течните акригелове в бутилка. Той ме впечатли страхотно - изключително лесен за работа, с идеалната за моите умения консистенция. Накрая топа... ами хубава консистенция, лесен за нанасяне, самоизравнява се и не остава на черти, обаче не оставя кристални нокти както този на Яна нейлс. Ще видим като дълготрайност как ще се държат. Оставям ви снимка само за да покажа цвета, срам ме е да си снимам цялата ръка. Пробвах нови горни форми и нещо хич не можах да оформя ноктите.

# 59
Светли празници, момичета!

Базата е на Коди - Mist

Общи условия

Активация на акаунт