Всичко за гел лаковете - тема 58

• 7 306
  • 122
  •   1
Отговори
# 30
  • На плажа
Да знаете мулти базата на DNKA е отвратителна,рядка ,не държи изобщо и на всичкото отгоре е супер киселинна и на няколко клиентки със чувствителни нокти докара проблеми.
А за ръбър базата им наблюдения дали имаш?
Нея не съм я пробвала,но и от файбър базата не съм доволна,всеки лак се отръпва яко...въобще прехвалени продукти за мен.

# 31
Аз тепърва мисля са я пробвам на по- хубави и големи нокти , да видим .

Заглеждам продуктите на Crystal professional,ползвали ли сте ги? Специално от сайта Маникюрна работилница. Следвам в ютуб една жена, тя е основателя доколкото знам, Полина Василева май беше. Има доста полезни видео и работи основно с Кристал, затова и ми е интересно. Но доста неща са изчерпани в момента в сайта…

# 32
  • Русе
Здравейте, има ли някой доволен от фрези, поръчани от Тему? Евентуално да сподели линк за поръчка…Аз ползвам ел. пила + накисване за премахване на гел лак. Ел.пилата ми е писалка , от тези в заглавната страница, които НЕ се препоръчват 😃, ползвам хартиените фрези , който дойдоха с нея. Честно казано ми върши работа, предвид че я ползвам само за изпиляване на цвета и после накисвам , за са премахна всичко…но бих искала да “ъпгрейдна” на нещо по-бързо. Та нова ел.пила съм си набелязала , но искам да поръчам и фрези от Тему.

# 33
Аз тепърва мисля са я пробвам на по- хубави и големи нокти , да видим .

Заглеждам продуктите на Crystal professional,ползвали ли сте ги? Специално от сайта Маникюрна работилница. Следвам в ютуб една жена, тя е основателя доколкото знам, Полина Василева май беше. Има доста полезни видео и работи основно с Кристал, затова и ми е интересно. Но доста неща са изчерпани в момента в сайта…
Пазарувам предимно от нейния сайт ,имам ръбър база и 2 топа на Кристал добри са и пускат постоянно отстъпки в сайта,повече неща имам от другите марки.Но Кристал са предимно гелове.Наистина понякога няма много от нещата и едни лакове,които харесвам вече ги няма и се чудя докога ще го има и сайта.

# 34
@Loli52,
аз имам два цветни гел лака на Pretty gel. Доволна съм, покривни и лесни за изпичане. Обаче цветовете наживо се различават много от това, което е в сайта. Също така китайски лакове са, мен не ме притеснява, но да си кажа. Мисля, че ако не бързаш една поръчка от тему на същите лакове ще ти е по-евтина.
Kodi от там (Тему и PrettyZone) не бих купила.

# 35
Надявам се да не се повтаря въпроса, но се оказа, че съм много алергична. Обичам да си ги правя сама вкъщи, но често не попадам на качествени лакове. Търся: 1) да издържат повече от 1 седмица 2) да са "хипоалергенни". Съвети?

# 36
Пазарувам предимно от нейния сайт ,имам ръбър база и 2 топа на Кристал добри са и пускат постоянно отстъпки в сайта,повече неща имам от другите марки.Но Кристал са предимно гелове.Наистина понякога няма много от нещата и едни лакове,които харесвам вече ги няма и се чудя докога ще го има и сайта.
Да, и мен ме съмнява дали ще продължи да съществува. Скоч базата на Кристал не е налична вече от мноого време, а ръбър и линт, които имаше преди сега даже май хи няма..

Дали някъде другаде могат да им се намерят продуктите освен в този сайт? Имат си и официален сайт, но е полски? Мисля. Не знам как стои доставката от там…

# 37
За чувствителни търсете Andreia pure или хубави китайски сериите HEMA free.

Един лилав френски от мен Simple Smile

# 38
Здравейте, благодаря за темата.

От скоро започнах да се грижа естетически за ноктите си, и тъй като нямам опит реших да използвам услугите на маникюристка . Имам 4-5 ходения, но за съжаления сега послендия път имам вече 5 счупени нокътя. Според вас на какво се дължи тази промяна, и какво ще ме посъветвате да направя, за да се заздравят?

# 39
Правих ги преди 10 дена, но сега снимах.

# 40
  • София
Не съм се включвала скоро, няколко маникюра забравям да снимам, но днес се разписвам

# 41
Напоследък нямам много време и се лакирам набързо, с един цвят, без декорация. Този път на пук на лошото време, реших да ми е цветно и пролетно.

# 42

И аз от вчера с нов,но декорацията е 3та подред Joy Това светло,мнооого светло синьо стоеше буквално като блажна боя,пълен ужас.Вчера правих 2 декорации и отново не ми допадаше. Тази стана малко шаренка,ама ми придава настроение поне за момента.

# 43
 Andreia pure от къде взимате?

# 44
Здравейте!
От около година и половина си правя сама гел кака вкъщи и доскоро не съм имала проблеми. След последните пъти, в които го правя забелязвам сърбеж по кожичките, след което леко се подуват като балончета (не всички, само някои) и ако ги натисна излиза прозрачна течност. Не знам на какво се дължи, че да го коригирам. Не режа вече кожичките, само ги минавам с ел.пилата, гледам да не натискам много и да е на ниски обороти. Не ме боли докато го правя, не се получават ранички, но няколко дни след гел лака има едно такова неприятно усещане със сърбеж, г/д за 1-2 дни и минава. Чудя се дали не е алергична реакция към нещо, не че съм сменяла продукти, дали не са ок фрезите, с които работя. 🤷

Общи условия

Активация на акаунт