Всичко за гел лаковете - тема 58

• 7 306
  • 122
  •   1
Отговори
# 15
От кой сайт за поръчки сте доволни? Засега гледам в Елена арт, защото всички останали на които попадат ми изглеждат съмнителни., но в Елена арт ми се струва че няма много избор..

Ps: ще правя поръчка с продукти като за начало , може ли да споделите дали изглежда добре списъка , дали самите продукти са окей и ако трябва да добавя нещо?

1) каучукова основа на  днк безцветна
2) дехидратор и  улъранонд на ДНК
3) цветна каучукова основа ДНК - 2 цвята
4) no sticky top coat на коди ( тук не съм сигурна дали това е топ, който може да се използва за покритие на завършен маникюр? И дали се изпича също в лампата?)

Мисля че е това…

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 09:35 от kokix

# 16
Здравейте, една спонтанна поръчка от Тему на гел типсове, ако така се наричат... Та да питам - ползвали ли сте и само за гел ли са предназначени? Гледах клипчета,че слагат гела отдолу , пекат и после ги махат, наистина ли се махат или са като едновремешните удължители,които се лепяха и отгоре се слагаше гела ?
Ще съм благодарна за повече информация и как се работи с тях.
П.П. поръчах ги,защото все имам по един счупен нокът и уж да удължат и изравня дължината ...

# 17
Това са горни форми. Потърси клипчета как се работи с тях. Няма общо с типс....

# 18
Лаковете ги държа в картонена кутия (плътен картон) и дори, като се правя, прибирам вътре, преди да пъхна ръката в лампата.

Някой може ли да похвали ел.пила от Тему? Видях линковете от алиекспрес, но имам код за Тему, който искам да оползотворя.

# 19
Тази пила си поръчах аз, бялата. Доволна съм, намали се до 15,53 лева. Допълнително си взех фрезички керамични.
 https://share.temu.com/undDiORj6aA

# 20

Напук на мрачното време една шаренийка от мен

Много свеж маникюр!
Може ли номерата на цветовете?

# 21
Kokix, ако не ти е спешно изчакай до неделя. Поръчала съм си цялата система на днка, като я пробвам ще мога да дам впечатления поне за това как се работи с тях, иначе за трайност след 3-4 седмици. Тук има само 2 или максимум 3 мацки, които са споделяли, че използват марката. Аз лично НЕ бих поръчала от Елена арт, преди няколко поста споделих колко неща съм си поръчала от nailmastershop за 200лв, а при нея щяха да ми излязат над 450лв. Като чета какво искаш да си купуваш бих те посъветвала да видиш сайта им, има много марки на много по-ниси цени от тези в България, идват със спиди за 2 седмици.

# 22
Kokix, ако не ти е спешно изчакай до неделя…..
Поръчах си няколко неща от Елена арт, просто защото много ме гризеше да ги получа веднага, определено са скъпички и малко ме заболя и ще разгледам в този сайт, който спомена.

Иначе, вече пробвах на ДНК ръбър базата, един билдър гел, про гела също , топа без лепкав слой. Изпробвах ги на мъжа ми и малко се разтече про гела по краищата, но мисля че без да искам сложих много голяма капка.. пък и ми беше за пръв път 😃

Имам въпрос за буферирането на нокътя- как го правите? С пила 240 или с буфер блокче. Имам и двете, като буфера го поръчах от Шийн и ми се вида прекалено гладък за целта.. почти никаква абразивност сякаш няма?

И друг въпрос- не мога да разбера каква е разликата между всички видове гел… за акригел и полигел разбирам , но например има билдър гел, в случая на ДНК и про гел, от други марки съм виждала пък да пише само класик гел.. всичко това ли са един вид гел или има разлики? Защото билдър гела на ДНК и прогела определено имат различна консистенция..  Къде мога да прочета повече специално за това?

# 23
Едни пеперуди от мен Simple Smile
4 седмици изкарах с предишния лак и нямаше поражения. Напоследък хич не ми се занимава...

# 24
Дойде ми пилата от Тему, за пръв път ползвам Ел.Пила (прикачвам снимка, видях я от препоръка тук) - голяма борба беше докато схвана. Нямах търпение да я пробвам,затова смених предния лак (на 2 седмици) с този. База и топ на Коди цвят и Магнитен лак от Тему + стикери от Тему. Двата показалеца изградих с ръбър гела на Клареса и форми за изграждане пак от Т. Има доста забележки, виждам си оляти кожички и кривини на места които не мога да преценя от ефекта с магнита ли е или ги има, и този път доста дебели съм ги направила.
П.П. И да попитам за фрезите, от къде ги поръчвате? Доволни ли сте от керамичните?

# 25
  • Пловдив
И моята пила дойде от Тему, изглежда почти по същия начин, но още не съм я пробвала. Честно казано ме е страх.
Пак от Тему поръчах керамични фрезички.

# 26
И моята пила дойде от Тему, изглежда почти по същия начин, но още не съм я пробвала. Честно казано ме е страх.
Пак от Тему поръчах керамични фрезички.

И мен ме беше страх,докато свикна с движенията. Поогледах няколко клипчета с обяснение как се прави, бяха ми в помощ. Но я ползвах на бавни обороти (25-30 макс.), че на места май препилих и ме позаболя 🥴😁. След още няколко пъти мога да се пробвам и на повече обороти, ама за сега ме е страх.

# 27
  • На плажа
Да знаете мулти базата на DNKA е отвратителна,рядка ,не държи изобщо и на всичкото отгоре е супер киселинна и на няколко клиентки със чувствителни нокти докара проблеми.

# 28
Да знаете мулти базата на DNKA е отвратителна,рядка ,не държи изобщо и на всичкото отгоре е супер киселинна и на няколко клиентки със чувствителни нокти докара проблеми.
А за ръбър базата им наблюдения дали имаш?

# 29
Мили дами, от скоро откривам продукти за маникюр на Kodi в PrettyZone. И може ли мнение за гел лаковете на Pretty gel има доста голям избор от цветове и бази Blush
Клареса нещо не ми допадат, отлепват се на 4-5 ден или нещо аз греша или не са за моите нокти Confused

Общи условия

Активация на акаунт