Всичко за гел лаковете - тема 58

• 32 624
  • 510
  •   3
Отговори
# 495
  • Бургас
Butterfly_🦋, много добър маникюр. Особено първия... от къде ги поръчваш тези гелове?
Mini Me, и твоя е перфектен!
Аз последно изкарах почти 3 седмици с една камуфлажна база на Коди, тези дни трябва да подновявам. Ако се харесам, ще покажа Smiley

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 13:15 от sunny-n

# 496
Butterfly_🦋, много добър маникюр. Особено първия... от къде ги поръчваш тези гелове?
Mini Me, и твоя е перфектен!
Аз последно изкарах почти 3 седмици с една камуфлажна база на Коди, тези дни трябва да подновявам. Ако се харесам, ще покажа Smiley
Мерси много! От сайта на LuxNails, които реално продават и на Деларо продукти, оставям линк

https://luxnails.bg/produkt/de-la-ro-modeling-gel-15-gr-souffle-08/
Мери от ТикТок работи с тях и често качва клипове и от там се зарибих да пробвам.
А Гел желето е от сайта на Полинка Василева

https://manicureshop.bg/cz-ice-jelly-pink-15/

Реално Гел желето няма цвят, просто стои леко розов (както е и моят) да се вижда къде го нанасяте, а в действителност си е прозрачен като се изпече. Мисълта ми е и друг цвят да изберете не е фатално. Той е само с цел да удължите нокътя без форма, понеже той е някак като желе наистина по консистенция, и лесно се нанася, а стои здрав след изпичане. Само махам лепкавия слой, и изпилявам докато ми хареса формата или ако поправям счупен ръб.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 14:12 от Butterfly_🦋

# 497
  • Бургас
Благодаря много! Сега кажи и с каква четка го нанасяш гела Simple Smile)) И всъщност не можеш ли и с него да оправяш ъгълчетата и счупено?

# 498
Благодаря много! Сега кажи и с каква четка го нанасяш гела Simple Smile)) И всъщност не можеш ли и с него да оправяш ъгълчетата и счупено?
Четката ми е от тему, сега ще пусна линк, като не съм я купувала за гел конкретно, а да си втривам каучуковата база, която слагам винаги. Много сполучлива беше и си взех 4-5 да имам, та реално с нея го правя, за сега ми е удобна, понеже моята нокътна плочка не е широка. Иначе накрая към свободния край издърпвам с тънка четка 11 мм, пак от Тему. А иначе всичко като техника, съм го видяла от клипчета в ИГ и тик ток, абсолютно самоука съм.
Иначе за ъглите, сигурно става, обаче аз не ползвам горни форми или хартиени, изцяло моите нокти са си, просто на палците и показалеца ми растат малко шантаво, навътре и затова коригирам, за да стане що годе приличен квадрат. Ако е овал, няма проблем.  
Гела става и за изграждане, по това което пише в сайта, аз конкретно го ползвам като укрепващ материал за естествени нокти.

https://share.temu.com/l1u7YkNWdYB

# 499
Привет!
Поръчах 16 лакове  на Black bottle от жена в базар. Реално както е написала са нови ,пълни са ,обаче сега се сещам да питам кога всъщност са отворени ,защото на шишенцата пише 12 м и тя каза коже би преди година и половина . Тук грешката е моя ,че не попитах преди да ги купя,но също и нейна защото в обявата не пише срок,пишеше само че са нови ,което аз предположих че са купени наскоро... та въпроса ми е ,мога ли всъщност да ползвам тези лакове щом са минали 12 м .

# 500
Може, при правилно съхранение на тъмно, хладно и затворени плътно, което също няма как да знаеш за съжаление. Само за сверяване на часовниците имам гел лакове на по 5+ години, нищо им няма. Цветове, които ползвам 1-2 пъти в годината за някакъв повод например. Но пак, отговорността си е на съответния човек.

# 501
Благодаря!
Би ли ми дала съвет как би изглеждал лак ,който вече не е годен .
Пробвах един от цветовете преди 4-5 дни като го нанесох върху стария ми маникюр в един слой без топ лак и стои без да мърда,което аз не очаквах . Сложих го само за проба и очаквах,че без топ лак ще падне. Това добър знак ли е ? 

# 502
Това не е фактор. Миризмата на първо място гледайте, и после консистенцията (неизпечен). Ако мирише странно, ако има странни "сополи", разтегливи парчета, утаяване на прозрачната част от гела, нехомогенност като цяло, промяна в цвета... като цяло трудно е да се разбере, че е развален, общо взето ако нещо не ви изглежда нормално и добре най-вероятно не е добре.

# 503
  • Бургас
Ето ме и мен, подновена Simple Smile

И от цял ден гледане на цветове, накрая поръчах един флаш гел, не суфлето и една база. Прекалено голям избор има, не е за мен Joy Ще гледам и да поразчистя някои лакове, хем поостаряха, хем не ги ползвам, въртя няколко любими. Даже забелязвам, че и нов да си купя, все е подобен на такъв какъвто имам.

# 504
Първи опит ,на прав път ли съм ? Игнорирайте стърчащите кожи 🤣

# 505
Ето и от мен.По принцип все нося млечно бяло/розово, изчистени, но разнообразих.

# 506
  • Бургас
Radii, много добре!
An29, цветово е хубава комбинация, но е доста неравно. Ако е само лак, опитай да нанасяш по-тънко.

# 507
  • София
An29, кой е червеният лак? Много ми харесва този нюанс.

# 508
An29, кой е червеният лак? Много ми харесва този нюанс.

Номер 24
https://share.temu.com/fwOnO2NATeB
Базата ми е каучукова - не е китайска, отгоре сложих гел за изграждане с идея просто да ги уплътня и не съм го разнесла равномерно. Уж го нанесох като лак, но неравномерно е.😃 Но не се заглеждам толкова.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 22:25 от An29

# 509
Здравейте. Пускам за продажба тези продукти. Всички са в срок на годност и съдържат ТPO.
Sunone цветове - всички са използвани само по веднъж, кафявия и лилавия са само отваряни - 5 лв/бр
База и топ на Claresa - 5 лв/бр
Праймер Claresa - 4 лв/бр
Цветове Claresa - 4 лв/бр
Гел на Claresa - използван веднъж - 10 лв
Цветове на Golden Rose и един тъмно червен бляскав на Beautilux - ползвани по веднъж - 5 лв/бр

Общи условия

Активация на акаунт