Всичко за гел лаковете - тема 58

• 47 753
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • София
 Аз си купих моята от емаг - безбожно евтина и много добра. Вече почти 2г я ползвам. Мисля, че беше от препоръчаните тук.

https://www.emag.bg/profesionalna-uv-led-lampa-za-nokti-sun5-48w … 019395101_73121_1

# 631
  • на брега на морето
Аз съм със Sun 7 Max. Купих я от алиекспрес преди 5 години някъде. Супер е, не е мръднала. Не беше скъпа. Сега сигурно е още по- евтина.

# 632
Здравейте. Сравнително начинаеща съм в работата с гел лак. На себе си съм сваляла и правила много пъти лак на ноктите на краката, на ръцете единични случаи. Посещавала съм предимно салон, гледала съм и клипове и имам наблюдения върху техниките на маникюристката ми.

Търся си от електрическа пила. Виждам, че в темата масово се пазарува от алиекспрес. Не поръчвам от там и поради тази причина ще се радвам на предложения за пила, която да купя от България. Желанието ми е да е до 100 лв. и да отговаря на необходимите параметри.

Вторият ми въпрос е за лаковете. Маникюристката ми работи с weex, DNka и Touch. Последните ми се струват доста над бюджета ми, въпреки че имат уникални цветове. Ползва и някаква марка CANni, която ми е леко съмнителна. От къде купувате лакове на weex?

Прилагам снимки на пили, които гледах.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 22:42 от Stiliana16

# 633
Здравейте,
Имате ли представа защо ми се отлюпва целия лак от плочката. Взима въздух сякаш отнякъде и като тръгне, не се се отлюпва парченце само, а целия гел-лак. Обезмаслявам добре, поне така мисля, не знам каква е причината, първите пъти нямаше този проблем, после нещо стана. С едни и същи продукти правя ноктите. За всеки случай сега по BF си поръчах нова лампа.

# 634
Здравейте,
Имате ли представа защо ми се отлюпва целия лак от плочката. Взима въздух сякаш отнякъде и като тръгне, не се се отлюпва парченце само, а целия гел-лак. Обезмаслявам добре, поне така мисля, не знам каква е причината, първите пъти нямаше този проблем, после нещо стана. С едни и същи продукти правя ноктите. За всеки случай сега по BF си поръчах нова лампа.
С какви продукти работиш?

# 635
SNB, NailUp

# 636
  • Пловдив
И на мен последния път ми се получи така, и не намирам причина. Всичко правя както преди.

# 637
Не съм използвала на тези марки, но щом са си в срок, остава само нещо да е станало при подготовката - най-вече при почистване на плочката - дехидратор, ултрабонд са важна стъпка да се задържи материала. Знам, че някои минават само със спирт и нямат проблем, но аз винаги спазвам тези две стъпки. Както и добре почистени или избутани кожички, и леко надраскване на плочката. Недай си Боже, друга причина може да е чисто здравословна, от прием на определени медикаменти, на една колежка не задържаше никакъв гел. Не се сещам за други вероятни причини, нека и другите момичета споделят.

# 638
Кожички не почиствам по принцип Simple Smile може и от това да е. Взимам витамини за коса и нокти по принцип, съмнявам се от тях да е, но може и да не драскам хубаво плочката. Това ще го проверя...

# 639
  • Варна
Здравейте. Сравнително начинаеща съм в работата с гел лак. На себе си съм сваляла и правила много пъти лак на ноктите на краката, на ръцете единични случаи. Посещавала съм предимно салон, гледала съм и клипове и имам наблюдения върху техниките на маникюристката ми.

Търся си от електрическа пила. Виждам, че в темата масово се пазарува от алиекспрес. Не поръчвам от там и поради тази причина ще се радвам на предложения за пила, която да купя от България. Желанието ми е да е до 100 лв. и да отговаря на необходимите параметри.

Вторият ми въпрос е за лаковете. Маникюристката ми работи с weex, DNka и Touch. Последните ми се струват доста над бюджета ми, въпреки че имат уникални цветове. Ползва и някаква марка CANni, която ми е леко съмнителна. От къде купувате лакове на weex?

Прилагам снимки на пили, които гледах.

А според вас от къде купуват въпросните бг търговци? Масово е се зарежда от Китай и се препродава с поне 50% надценка. Ето някои пили от вашите снимки в SHEIN с поне 50лв надолу, като нов потребител сигурно и с още по-голямо намаление.

Още един пример - в сайта на Денсити лампата на батерии е 130лв, аз си я поръчах абсолютно същата от за няма и 30лв.

В никакъв случай не се заяждам, само показвам нагледно защо масово се пазарува от Китай. Предполагам, не само аз съм на това мнение. Разбира се, не го налагам на никой, всеки е свободен да пазарува от там, от където иска.

# 640
Момичета, имам нужда от съвет.
Става дума само за едната страна на ноктите ми, които правя с не-доминантната ръка. На другата нямам никакъв проблем.
На тези 3 пръста много често така се подчупва в ъгълчетата и се отлепя. Какво правя грешно? Твърде тънко покритие в края може би?
Продуктите са каучукова база на коди и self level gel.

# 641
  • Варна
Минавам да се похваля с последната ми придобивка от SHEIN - очарована съм! Изключително полезен аксесоар, и изключително евтин с поръчка с код от нов профил.

# 642
Минавам да се похваля с последната ми придобивка от SHEIN - очарована съм! Изключително полезен аксесоар, и изключително евтин с поръчка с код от нов профил.
Ооо… дай, моля те, линк! Много е готин!

# 643
  • София
Здравейте, днес ми пристигнаха лакове от Елена Арт и тръгвам да се лакирам и погледнах датата. С изтекъл срок ли е според вас?
Какво бихте ме посъветвали да направя? Изхвърлих опаковката от пратката.

# 644
  • Пловдив
Според мен, това е дата на производство - MFG /manufacturing/ 😊

Общи условия

Активация на акаунт