Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 084
  • 865
  •   1
Отговори
# 30
Много ни е хубава и цветна темата, благодаря, Ени.
Чак сега стигам до вас, че днес не се спрях. И утре ми се очертава такъв денят, ще почивам някога;)

# 31
Сега видях, че шапката на темата ни е изчезнала. Много е тегаво да се пускат теми, писа ми изтекла сесия, та на ново я правих и някъде по трасето е изчезнала снимката. Сега я добавих. 😅
Имахме гости и сега се разсъних, не ми се ляга, а е време. 😆

# 32
  • На брега на реката
Добро утро!

Ени, благодаря за темата!

Ети, попътували сте. Не е било вашето, това местенце.

Лято, щом не е за здраве, не се къхари. Здрав да е татко ти и още дълги години да ви е опора!

Бабче Бел, здрава да е "лудетината". Много харесавам такива жени!

Снощи се видях с брат ми за 2 часа и дори не можах да го гушна, че съм хремава. Той е във Франция и си дойде за няколко дни, че внучето му имаше РД.  Много ми липсва и ми е мъчно, че се виждаме на половин година веднъж и то все на бегом.

И при нас времето е мрачно и дъждовно и май така ще е целия април. Дано не познаят, че много зле ми действа на настроението.

Слъчнице пожелавам!

# 33
Добро утро!
Лято, не съм сифурна дали честитих празника на баща ти. Жив и здрав да е.
Буб, разбирам те как се чувстваш. Днес живи и здрави пристига семейството на брат ми. Нямам търпение да им гушна малката фръцла.
Времето е ужасно. А и такова ще се задържи.
Хубав ден!

# 34
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес трябваше да стана рано , че отивам на Плевен на проверка.
Тук вали силно. Очертава се да отида на Етрополе без да съм окосила тревата. Ще е прерасла , когато се върна , но ще го мисля тогава.

# 35
  • Бургас
Добро утро!

Напук на дъждовното и мрачно време ви желая топъл и слънчев ден в душите !❤️

# 36
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Наспах се, пооправих кухнята, пералня, сушилня, измислих ядене за довечера.
Ако не беше започващия главобол, всичко щеше да е прекрасно Head Band

# 37
  • Бургас
Добро утро!

Лято, жив и здрав да е татко ти!

Марѝ, дано поостанат повечко, че да си се нарадвате.

Ети, дано стопираш бързо главобола.

Май цяла нощ не е спирало да вали. Добре че не се налага да ходим някъде.

# 38
  • при моите деца .....
Добро утро!
Наспах се...
Пия второ кафе...
Чакам да свърши пералната....
Чакам днес ММ да се прибере... мисля той да измисли вечеря.
Дъждът ме радва само за това, че трябва вода, а и водопадите ще са пълноводни....
Да посетя поне 2-3 водопада пролетта.
Хубав ден!

# 39
  • София
Лято, честит да е татко ти!
Дъждеца е добре дошъл и за нашата новопоникваща тревичка. Ако може само да е малко по-топличко.

# 40
  • Бургас
По принцип домашна дадена за ваканция се пише последният ден Simple Smile Не мога да разбера този зор.
Когато децата ги няма се готви нещо, което само ММ яде,защото няма шанс да се направи докато сме всички. Ето затова сега ще яде цяла седмица кисело зеле със свинско и ще мълчи!
Малката трябва да подготвят за след Великден костюм на любим герой от книга. За момент изтръпнах,че ще трябва да се занимавам и да шия някакви неща, но тя си избра Хърмаяни и поръчах костюм. Поръчах и тортата за РД.
Лято, да е здрав баща ти!

# 41
Добро утро и от мен от офиса.

Лято, честит да е рожденика ти!

Изобщо не ми допада времето, знам, че има нужда да вали след последните сухи години, но не пречи все пак да се оплаквам. И Михаела ми обясняваше сутринта, че е хубаво, нали трябвало да има дъги, пък тя много ги обичала. Пропуска факта, че за тях трябва и слънце 😁.

# 42
  • София
Добро утро!

Седнах с кафето. Станала съм рано, доста неща свърших.
Лято, честит да е баща ти!

Хубав ден!

# 43
Добро утро!

И тук е мрачно и валежно. И аз се мъча да не протестирам, обаче.... може да има ималко слънчице се пак.
Градината ми от сега е ужас, не знам като спре да вали, сигурно с коса ще трябва да се коси Grinning

Мишето Heart

Спокоен ден, банда!

# 44
  • Бургас
Аз пък меся козунак, тоест хлебопекарната. Не се знае обаче какво ще стане, понеже пак спазих рецептата едно към гьотере. Вчера майка беше купила някакъв, който беше всичко друго, но не и козунак, та поне съм сигурна, че моят ще е по-добре.
Дописвам се, станаха.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 17:35 от selleste

Общи условия

Активация на акаунт