Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 092
  • 865
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
По стара традиция няма да правя козунаци,курабии, агнета, дроб-сърми. Ще поръчам бели яйца,които момичетата да боядисат,готов козунак,колкото да го опитат в къщи и това е. Но,пък с кеф ще си извадя 155825 великднески зайчета и ще си декорирам цялата къща

# 61
Добро утро.
Радвам се,  че не съм видяла козунаците на Селесте.  Сигурна съм, че са чудесни, а аз много обичам козунак. 
Тит, Калин ще успее.
Хубав и усмихнат ден.

# 62
  • София
Добро утро!

При нас нищо ново. Вчера успяхме да се разходим, уцелих промеждутък без дъжд. Дано и днес да успеем. Само вкъщи не си е работа да стоиш.

Хубав да е денят ви!

# 63
  • Бургас
Добро утро!

Има надежда днес да ми изсъхне прането. За ☀️ не знам, но поне не вали и не е студено.

Тит, успех на Калин! Детето си знае, но като дойде моментът, ще ударим и по един палец.

Сестричките, весело да ви е днес!

# 64
Лин, звучиш като член на моята партия Grinning
Аз стигах още по-големи висоти. Даже за яйцата ги пращах при баба им и се връщаха с готови, боядисани Mr. Green
За украса една купа с изкуствена трева и толкова.

Обаче от няколко години (откакто купих хлебопекарната) се пробвам да правя козунаци с променлив успех.
Но и моите не се отказват, ядат ги Joy

Тит, жал ми е за детето, но явно така трябва. Ще се справи!

Днес няма дъжд.
Хубав да е денят ви Nature High Brightness

# 65
Мацки, сигурно знаете, но брашното е много важно за козунаците. Трябва да е по-силно, защото заради захарта и мазнината, тестото трудно втасва и стават тухлички. 😅 Не питайте от къде знам! Правете с брашното за баница на София мел или някое друго с белтъчини над 11. И маята не е за подценяване.
И при мен нищо ново. Чакам колежката на Боби да пием кафе. 😁 Сутринта се показваше слънце, сега пак облачно, но поне не вали.

# 66
  • при моите деца .....
Привет!!!
Днес не валя...
Водих Митето дя сади дръвчета.
Разходих се сред природата....
Имам почти 15000 крачки.
Доволна!

# 67
  • Бургас
Оххх, не се издържа и утре ще купя козунак, сигурна съм!

# 68
  • София
Аз днес си купих малко козуначе, признавам си без бой. Smiley Ще имам и за закуска утре.
Грух! Yum

# 69
  • Бургас
Моят си седи, че стана една голяма тава. По Великден ще го разделя на 4 малки, по-лесно за раздаване. Дадох сега на нашите, утре пак ще трябва да им занеса, въпреки че не им бил сладък. Ай с'я претенции Joy Какво да направя, че нямах достатъчно захар, а вече се бях настроила. Брашното ми е лидълското 650, маята пак тяхната. Такива имах, че с тях правя хляба. Досега не съм купувала специално за козунаци.

Днес най-накрая пригоди за игра навън и изкарахме 1 час в парка.

# 70
  • при моите деца .....
Моля ви....
На диета съм.... ограничавам въглехидратите....
Козунак - след 15 дни....
Прегрешавам с вино 🤣

# 71
  • Бургас
Прегрешавай, Боби! Прегрешавай!
Не е кой знае какво, да от*лабим понякога!

Ние днес задружно с колежките и шефката ще минаваме на режим! Едната ми колежка трябва спешно да свали доста килограми и ние ще сме й подкрепа! Ще сме на здравословно и диетично меню!
Само спорта трябва да засилим!

# 72
  • Бургас
Аз пък не харесвам козунак. И сладолед. Ако има може и да хапна,но в повечето случай не го правя
Рязко осъзнах,че децата утре се връщат. Довечера спешно ще ревизираме хладилника с баща им,да не ни хванат в издънка Wink

# 73
  • някъде другаде
Добро утро!
Обичам и козунак и сладолед. Много.
За сега не вали. Ще се разходим.

# 74
  • София
Добро утро!

Обичам си сладко, за съжаление. Поне сладолед ям само лятото.
Вчера не валя и си направихме хубава разходка с бебе и куче. Simple Smile Може би и днес ще повторим. Но преди това ме чака чистене, събиране на пране и пускане на пералня.

Хубав петък!

Общи условия

Активация на акаунт