Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 698
  • 865
  •   1
Отговори
# 660
Деско, много хубави снимки. Солун ми е любим град, чудесно мога да си живея там.
Роди, честита да си, много здраве и щастие желая!
Липсващите момичета да се обозначат, мисля ги и аз.

# 661
  • Germany
Честита да си, Роди! Здрава, щастлива и обичана!
Аз се успах и сега пия кафе набързо и заминавам на работа. Мъчи ме още часовата разлика и вечер не мога да заспя, а сутрин не мога да отлепя...

# 662
Здравейте!
Роди, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана! Хубав празник да ти спретнат близките.
Присъединявам се към Тути и обичта ми към Солун. Е, и към гръцката кухня. Wink
Хубав ден от мен.

# 663
Роди, честит рожден ден! Желаяти здраве, защото другото си го имаш. Само не ми казвай, че си направила тортата ти.
Аз днес от ранни зори по улиците. Времето хубаво...какво повече му трябва на човек.

# 664
Права си, Тит.
Хубавото време ми дава крила.

# 665
  • Бургас
Здравейте,момичета!
Пропуснах ви по празниците, но тогава не мога да отворя лаптоп.
Да се отчета-месих козунаци на ръка,за пръв път,две рецепти общо 7 козунака. Едната рецепта беше с отложено печене и ги прибрах в хладилника  та чак до  неделя.
Два пъти агнешко пекох. Населението е доволно, нахранено.
Мен ме боли дясната ръка, ама то се и очакваше. малкия нещо настина и ни разболя с майка му, точно за работа. Пия Авирон Рапид, миналия път ми помогна и сега усещам подобрение.
Хубави поводи съм пропуснала, сега ви изчетох-да ви пропусне лошото!

# 666
  • Бургас
Роди, честита да си! Пожелавам ти здраве!
Бургас се люлее. За първи път получих съобщение на телефона преди заметресението,че се очаква да удари и какво трябва да правим. Сега повтори. Лошото е че детето е само в къщи и се панира. Сега излезе и ще дойде при мен в офиса. Малкото е на училище, но ги били изкарали на двора

# 667
Роди, честита да си. Здрава, обичана, щастлива и ценена Flowers Bouquet.

Тит, дълги години да танцувате на любимата песен. Да посрещнете внуци и правнуци в любов и разбирателство.

Бел, татенцето да ти е опора още дълги години.

Стоплихте ми сърчицето с морските снимки Sparkling Heart.

Пропускам нещо, но ще ми простите. Бабите забравяме понякога Blush.

Мотам се из градината. Трябва да извадя лалетата, нарцисите и зюмбюлите, че искам да ги пренаредя, но още им е рано. Изнесох вече и съндъчетата с мушкатата. Дано не свие пак някой студ, че са започнали да цъфтят.
Трябва да измисля какво да наготвя за утре. Не ми тежи готвенето, колкото това да го измисля.

Спокоен ден.

# 668
  • София
Тит, тортата не е мое производство. За другите хора повече се старая, отколкото за себе си.  Relaxed
Лин, много неприятно. Дано няма повече трусове!

# 669
  • Варна
Честит рожден ден, Роди!
Бъди здрава и благословена!
Леле, Лин, дано няма повече трусове!
Аз правя разсад домати. Миналата година моят мъж отделил семенца, но забравил да ги надпише. Съответно разсадите са х1, х2 и х3.
Тъкмо приключвам с х1-60 броя.
Щом е взел семенцата, значи са били хубави доматите.
След хиксовете следват известните.
Ако всички се захванат, ще трябва да подарявам разсади.

# 670
  • Бургас
Лин, то това известие дойде 10 секунди преди първия трус. Докато се обуем и вече люлееше. Тъкмо се прибрахме, айде втори трус, още ми треперят краката. Марти се притесни, кака му в училище тъй и не разбрала. Викам аз с право ти казвам, че светът ще се срути около теб и ти все не си разбрала.

# 671
  • Бургас
Е,как не е разбрала? Нашите са ги изкарали на двора цялото училище

# 672
  • Бургас
Грешно съм се изразила, толкова отвеяна не е Joy, не го е усетила, иначе да, изкарали ги на двора и после са пуснали големите, малките са ги прибрали, няма как.

# 673
  • някъде ... тук ...
Роди, здрава да си, да пътешестваш и да се радваш на живота!
Прочетохме и ние за земетресението. Дано няма повече!
Ние хапнахме страхотни рибена супа и пълнени домати и чушки в Гитийо!
Поздрави от слънчево Диру

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 17:38 от ЕлиТ

# 674
  • на Мелмак
Роди, честита да си! Много здраве, много любов, много пътувания и много сбъднати мечти!
Лелеее, как ли са се притеснили децата Frowning
Елит, страхотна снимка!

Общи условия

Активация на акаунт