Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 697
  • 865
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Ели, не те знам къде си, нищо не ми говорят имената, но е приказно. Приятно да ви е!

Пак ни люшна преди малко, но беше за секунда.

# 676
И на мен телефона ми изпищя, но нищо не усетих. Родата в Турция, обаче, ги е разлюляла яко.

# 677
Ради, честита да си, жива и здрава😘 дано няма повече трусове.

# 678
  • Бургас
Моята малка дъщеря,понеже прилича на майка си Wink и все е навряна в някакви организации,та е представител на класа и са им дали да избират за един ден какви искат да са в училище. Тя първо искала да е директор, щото нали Simple Smile Обаче после размислила,че ще е много трудно. Затова решила да е учителка по физическо. Най-лесно и се видяло.

# 679
  • Бургас
Ели, разкошна снимка! Искам на този плаж!

Нищо не съм усетила аз. Нито съобщение получих. Аз по рождение съм си разлюляна, та... Simple Smile

На работа си имаме нов четириног колега! Голяма душичка е! С болна лапичка е. Какво ли е преживял? Днес го заведоха на ветеринар, обезпаразитиха го. Не спирам да мисля за него. Много е миличък и добричък!

Скрит текст:

# 680
  • Телиш/Плевен
Роди, да си здрава, много щастлива и още прекрасни дестинации да посетиш. Birthday Heart

Карз, много е сладичък! Heart Eyes

# 681
Карз, как се казва новият колега? Лапичката ще се излекува ли?

# 682
  • Бургас
Колегата го кръсти Шарлан ( от Шаро), но за мен си е Шарко ! Simple Smile
Лапичката ще се оправи. Била е като протрита, все едно е влачено по асфалт. Така го обясни. Куца миличкият, но това не го спира да ни се радва на всички! Душичката е търсило помощ сигурно, и е попаднал на правилното място! Колегата ни от охраната каза, че просто се е появил пред портала ни и не си е тръгнал! Слабичък е, но ще заякне, храним го стабилно. Наред с 5те котки които имаме Simple Smile Моля се да се оправи напълно. Сега чакаме резултатите от пробите, които е взела ветеринарката. Дано всичко да му е наред!

# 683
  • Варна
Карзче, много мило кученце!
Само дето не говорят!
Моята едната котка, тези дни беше умърлушена. Опашката беше право надолу и плаче. Оказа се болен зъб. Извадиха го вчера и милата ми бабичка навири опашката веднага, щом я пусна упойката.

# 684
Карз, хората от охраната вече си имат още един колега. Браво.
Безпризорната котка, която храним (и която все още не сме кръстили, това е нетипично за нас) и беше бременна, днес сутринта ни представи бебе номер 1. Сега гадам колко общо са бебетата.

# 685
  • Бургас
Стейси, дано вече няма болни зъбки!
Мари, сигурно ще са поне 3-5 котета! Нашите и те са бременни, но още нямаме бебета!

# 686
  • София
Карзче, прекрасен е! Сякаш има нещо джак ръселско в него. Би било чудесно ако си намери дом.

# 687
  • някъде ... тук ...
Нали видяхте колко е ситен "пясъка" Wink
Селесте, из Пелопонес, на юг от Атина, Гърция.
Карз, любвеобилен изглежда новият колега Simple Smile

# 688
  • София
Роди, бъди здрава и щастлива!
Много хубави снимки видях.
Настроението ми не е подходящо за темата и не пиша много.
В София също се усети земетресението, аларми на телефоните не получаваме, не зная защо.

# 689
Бъни, гуш, пращам ти положителна енергия, дано всичко се нареди по добър начин!

Общи условия

Активация на акаунт