Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 695
  • 865
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Много благодаря за пожеланията, момичета!
Празника ми мина с много хубави изненади и пожелания от любимите хора.
Лягам вече, че каталясах.
Бъни, Hug

# 691
  • На брега на реката
Добро утро!

Роди, честита да си, момиче! Здрава да си и да сбъдваш мечтите си!

Селесте, Лин, как беше нощта?
Али, точно за теб се сетих, като прочетох за трусовете.
Дано да са отминали вече и да не се повтаря. Не съм гледала новини, че бях до късно с дечицата навън.

Бъни, Hug!

Много хубави снимки видях. Не ни жалете, пускайте още!

Хубав ден, момичета!

# 692
Бъни, пожелавам бързо да премине това състояние. Все пак, да напомня, ние сме и хората, на които може да си мрънкаш на воля, без притеснения.
Добро утро!

# 693
Добро утро.
Бъни, присъединявам се към пожеланията на Тути.
Пожелавам спокоен ден на всички.

# 694
  • някъде другаде
Добро утро!
Бъни, дано бързо отминава  това. Желая ти скоро да дойдат по-щастливи дни.
При нас не се усети земетресението.
Вчера след обяд имаше гръмотевици и светкавици и заваля силно. Сега е облачно и мрачно.
Довечера ще излизам на заведение с приятелка , която си е дошла за малко от чужбина. Очертават се няколко вечери да излизам с приятели.

# 695
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Бъни, сподели, може да ти олекне Hug
Или си измрънкай.
Роди, много се радвам за теб Simple Smile
Бубе, знаеш как ти се радвам.
Бургазлийки, как сте?
Вчера видях три катастрофи в града, поне още четири пъти ние избегнахме такава. Не знам, движението е ужасно. Днес ни предстои път, дано всичко е ок.

# 696
  • Бургас
Добро утро!
Бъни, гуш! Да отминава, каквото е!
Роди, радвам се, нямаше как да не си останала доволна!🍀
Нощес не съм усетила да ни е люляло. Другите да кажат.
Пътувам за работа и нямам търпение да видя Шарко 😍
Хубав ден!🍀

# 697
  • Бургас
Добро утро!

Спокойна беше нощта, не мисля, че е имало повече трусове.

Бъни, скоро да се наредят нещата по най-добрия начин! Ако с нещо може да помогнем, дори и с изслушване, тук сме И за това.

Тони, Мони, как минаха първите работни дни след отпуска?

Отивам да пия второто кафе на плажа, после трябва да се постегна и да си свърша заплануваното за деня. Довечера ще ходим с приятелка на семинар за тийнове. Дано дадат и някой съвет как да не ги удушиш след стотното повтаряне.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 698
  • София
Добро утро!

Събудих се с главоболие, не знам защо. Нахраних Гого, направих му тоалета и сега пия кафе. Мрачно е, ще вали сигурно. Вчера се изсипа голям дъжд, премина в градушка при нас. Ще ми се да направим малка разходка, ако времето позволи.

Хубав да е денят ви!

# 699
Селесте,  а дано, ама надали. Шегувам се,  дано е полезно.

# 700
  • Canada
Роди, честита да си! 🍀🌷🥂🎂🎁🥳

Бъни, 🤗

Карз, страхотен е Шарко 🤩 Дано освен късмет има скоро и нов дом🤞

# 701
  • Germany
Добро утро!
Късно заспах и рано се събудих и не знам как ще избутам днес. Първият работен ден беше добре, но вчера беше страшна лудница и висях почти час извънредно. И днес се очертава същото...
Бъни, гуш!
Хубав ден на всички!

# 702
  • София
Бъни, Hug Дано не е нещо сериозно...
Сложих да варя леща. Нямам време а и желание за нещо по-засукано. Ще си направя второ кафе и ще почета.

# 703
  • София
Привет и от мен!
Нямат милост тези хора след рожден ден. От ранни зори се развъняха клиенти...
И проблеми със сървура заради токов удар имахме, но вече всичко работи по ток и жица.
Селесте, снощи свекървата обясняваше много подробно случки колко много е шамарила децата си и затова те били станали такива хора. Малко е спорен въпроса, понеже едното овенско дете - ни се води, ни се кара. Но моите деца я гледаха с голям респект и страхопочитание, докато разказва. Sweat Smile
За събота планирах да събера приятели и комшии вкъщи за купон. Не знам вече дали имам сили и желание да го осъществя.
Щерката онзи ден ме уведоми, че планирала догодина за бала да бъде с костюм с панталон. Ще видим дали няма да си промени мнението след време.
Облачно е тук. Само за книжка и спане. Relaxed

# 704
  • Бургас
Роди, той и баща ми, ако го питаш, точно заради пердаха е станал човек, пък ние сега само ги глезим и лигавим тези деца.

Мъфин, ние сме на боб, от майка ще взема и буркан грах, правя сега и крем супа. Ми така де, то ни се втръснаха тези меса.

Общи условия

Активация на акаунт