Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 692
  • 865
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Факт е.....че нас ни възпитаваха различно. Факт е.......че станахме хора (повечето). Сегашните са ми съмнителни. И да, глезят (глезим) ги. И да, това ще ни изяде главата.
Няма да готвя нищо. Довечера съм на родителска, всеки да се спасява.

# 706
  • при моите деца .....
Брей, днес не съм се разписала....
Бях и аз на родителска среща - Митето ще ходи на езеков спортен лагер в Гърция....
Лагер, като от нашето време....
Та ни разясняваха, договори....
Брей, как сме ходили на лагер с влак, без туроператор и договор 🤣
Подготвях уроци за утре, но утре ще продължа....
Лека вечер!

# 707
  • Бургас
При нас ще има някакви родителски срещи за безопасност на движението....

# 708
  • София
Факт е.....че нас ни възпитаваха различно. Факт е.......че станахме хора (повечето).
И нужда от психолози нямахме тогава. Един шамар и си топ Grinning. Но имахме уважение и респект към хората около нас и бяхме принудени да се справяме с всичко и да се трудим.
Няма място за сравнение. Всяко време, възпитание и поколение си има неговите предимства и недостатъци. Много е хубаво, че ние имаме възможност да глезим, обичаме и подкрепяме децата си. Кой да ги глези, ако не ние. Криворазбраните права, свободия, безнаказаност и материализъм обаче са бича на тяхното поколение.

# 709
  • при моите деца .....
Добро утро!
Нещо не спах добре....
Днес съм с 6 поредни часа в училище и съм дежурна....
Хубав ден!

# 710
Добро утро.
Наспах се, въпреки, че кукнах в 5.30. Времето е облачно, хладно и след дъжд.
Хубав ден от мен!

# 711
  • някъде другаде
Добро утро!
Не се наспах и аз. Бях си легнала и ме извикаха с полицията за поемно лице. Хората не се съгласяват да станат и ни викат нас от кметството. Прибрах се към 12 часа , но се бях разсънила и трудно заспах. Но нали е петък , утре ще се наспя. Днес най-вероятно пак ще има полиция. Вчера един мъж  намушкал друг с нож и избягал и се скрил , та ако не са го открили през ноща ще го издирват и днес.
Имам много удостоверения за писане , но нещо ми се скапа системата. До обяд никой не ми дигна от поддръжката , следобяд се свързах , но не можаха да я оправят. Ако не успеят ми казаха че трябва по-нова версия на линдолс.
Опитва се да изгрее слънце.
Хубав ден.

# 712
  • София
Добро утро! Coffee

Идвам с кафето. Ще имам време за няколко глътки. Вчера направихме хубава разходка. Следобед се изсипа пороен дъжд, но се бяхме прибрали. Не е мрачно сега, може да не вали днес.

Хубав и успешен ден на всички!

# 713
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Много вкусно ми се беше получило агнешкото със сметана, предложено от чат джипити. Спасих си сухото месо Grinning
Имам почти цял ден за почивка, трябва да подредя къщата. Много неща ме дразнят, т е трябва да хвърлям.

# 714
  • Бургас
При нас ще има някакви родителски срещи за безопасност на движението....
Аз ходих. Пуснаха ни това клипче, което не е лошо да се изгледа от повече хора, а не от 5 майки,които бяхме
 https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=%d0%bd%d0%b … 48CF806&FORM=VIRE

# 715
  • Germany
Добро утро!
Едвам отлепих днес... Хубавото е, че съм до обяд, а другата седмица пак е 4ри дневна. И навън пак е студено. Още не сме спрели парното в блока, не ми се мисли какви изравнителни сметки ще дойдат догодина. Искам да живея някъде, където целогодишно е късна пролет. С температури през деня 25-26 градуса, а през нощта 15. Ако някой знае такова място да свирка Simple Smile
Хубав петък!

# 716
Добро утро на св. Петък!

Аз се наспах, ама не ми се работи. В 10 съм на зъболекар, че преди празниците си счупих едно зъбче с шам фъстък Grin
Любимият се прибира днес от командировка и довечера сме на гости на снаха ми, че днес е рожденичка.

Спокоен ден, банда!

# 717
Добро утро, много тежко видео. Осъзнаваш, че всичко проблеми, които имаш всекидневми, са нищо в сравнение с това, което другите преживяват

# 718
  • Бургас
Добър ви ден!

На лекцията снощи казаха все неща, които си знаем на теория, но на практика не винаги се получава. Търпение, доверие, самостоятелност, да ги учим да изразяват емоциите си, да хвалим, да не им спестяваме нищо, добро или лошо, да не ги гледаме под похлупак и само хубавото да виждат...Когато сме им ядосани, първо да пием вода, да си поемем дъх...
Между другото, поканата за срещата е била разпратена до всички училища, аз лично имах известие в Школо. Бяхме десетина родители.

Прекрасно време е тук, изпих едно слънчево кафе на плажа и вече съм по задачи.

# 719
Нямам идея дали сутринта се разписах.
Хубав ден, момичета и се радвайте на петъка. Довечера ще погледна клипчето.

Общи условия

Активация на акаунт