Тествайте Degasin® Baby – за усмихнато бебе и спокойно коремче!

• 2 290
  • 18
  •   1
Отговори
В консултативната ни тема с участието на д-р Марлена Панайотова отговорихме на въпроси, свързани с бебешките колики – от възможните причини до най-ефективните начини за облекчение. Представихме ви и Degasin® Baby – медицинско изделие, създадено за облекчаване на стомашно-чревни оплаквания, причинени от газове при бебета и малки деца.

Активната съставка на Degasin® Baby – симетикон – намалява газовите мехурчета в стомаха и червата, облекчавайки дискомфорта.

Този месец търсим 10 родители, които желаят да изпробват Degasin® Baby за облекчаване на коликите при своите бебета. Участниците ще получат безплатна опаковка от продукта и ще имат възможността да споделят своя опит и наблюдения след 2-седмичен период на употреба.​

Условия за участие:
▷ Родители на деца на възраст от 0 до 6 месеца, които изпитват стомашно-чревен дискомфорт, свързан с образуване на колики и газове.
▷ Готовност за споделяне на честна обратна връзка в темата след края на тестовия период.

Как да участвате:
Споделете като коментар в темата на колко месеца е вашето бебе и защо искате да се включите в теста!
▷ На 14 април ще изтеглим 10 потребители, които ще получат по една опаковка Degasin® Baby и ще могат да тестват продукта в рамките на 14 дни. След тестовия период ще очакваме участниците да споделят в темата как продуктът се е отразил на тяхното бебче.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 10:08 от Жaклин

# 1
  • София
Моето бебче е на 2 месеца и следобед я измъчват колики. Давам капки, но не знам дали имат ефект.

# 2
Моето бебче ще се роди всеки момент и бих искала да пробвам капките. Надявам се да успея да кърмя, а почти всички бебчета имат газове, защото гълтат въздух, докато се опитват да засучат. Ще се радвам да съм сред избраните.

# 3
2, за да го пробвам

# 4
Чакам внук всеки момент. Ще се радвам да имаме възможност да изпробваме продуктите. Естествено е консултирано с майката

# 5
  • София
Имам племенник на 3 седмици и мисля, че Degasin® Baby ще даде облекчение на бебето и на родителите при започване на коликите.

# 6
Имам бебе на месец и половина и ни мъчат колики от близо месец

# 7
Имам бебе на 3 месеца, за сега различните капки за колики имат минимален ефект, но съм готова да включа и нови .

# 8
Имам дете на 1 година и 1 месец.

# 9
Имам племеник на 40дена и е някакъв кошмар за.родителите.Смениха няколко вида капки,но май нищо не помага

# 10
Имам бебче на три месеца и бих желала да изпробвям Дегазин срещу колики. Особено в периода след около месец-сва, когато ни предстои захранване, за мен е важно да имам добър лек под ръка, ако се наложи.

# 11

Благодарим на всички, които се включиха в темата и заявиха своя интерес да тестват Degasin® Baby в рамките на 14 дни. След края на тестовия период ще отворим отново темата, за да могат всички участници да споделят в как продуктът се е отразил на тяхното бебче. Опаковка Degasin® Baby печелят:

Магси
Kactus
Snejina Tomova 732017
optimist11
bialata3
Mischa123
Stih4eto
NenIva
tornado790
KalinkataMalinkata

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 21.04.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Degasin® Baby . Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите продукта. Degasin® Baby  ще бъде изпратен от екипа на STADA до 25.04.2025 г.

# 12
Degaisin наистина ни помогна - спокойни сме, че използваме нещо ефективно и щадящо!

# 13
Да си призная бях малко скептична в началото, но съм доста доволна от използването на Дегазин. Беба беше точно навършила 4.месеца, когато го започнахме. В последните две седмици покрай всички празници и доста хапване,   усетих как при нея се появиха колики отново и със сигурност имаше газове и присвиваше корема. Дадох Дегазин и успяхме да спим спокойно, без хленчене и събуждане през 15 минути. Бебка е все още само на кърма и всичко, което хапна аз.се отразява при нея. Сега съм спокойна, че имаме помощ от Дегазин.

# 14
  • София
Благодарим за възможността да пробваме Дегазин бейби. 😊 С радост ще ви споделя, че той е подходящ не само за бебета, а за цялото семейство! Облекчава коликите при бебетата и неразположението при възрастните.

Общи условия

Активация на акаунт