Изпитани сайтове за парфюми - Април и Май 2025

• 104 612
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте. Някой има ли идея дали съмнение за фалшив/некачествен парфюм може да е основание за връщане в Нотино?
Купих си Mансера от промоцията, 120 мл.  Опаковката е наред, има празен ход, но парфюмът няма нито плътност на аромата, нито трайност. Изпробвах парфюма няколко пъти в Дъглас и с две пръскания цял ден го усещах, даже се чудех как ще се справя с цели 120мл. от подобен звяр. От два дена ползвам този от Нотино  и до 20 мин. няма и спомен от аромат. Някой със съвет какво да правя?

# 481
Оставете го да узрее и после пробвайте пак.

# 482
Мацерация е процеса. 1 месец в кутията и в шкафа и ще е с режим на звяр, но честно казано и аз съм нямала нерви да го правя. Но мога да кажа, че моята Roses Vanille от Mancera, трае доста повече и излъчва 2г по-късно откакто го купих. В началото и аз пръсках яко и се чудих защо този известен с трайността си и силажа парфюм при мен трае само часове.

# 483
Мацерация е процеса. 1 месец в кутията и в шкафа и ще е с режим на звяр, но честно казано и аз съм нямала нерви да го правя. Но мога да кажа, че моята Roses Vanille от Mancera, трае доста повече и излъчва 2г по-късно откакто го купих. В началото и аз пръсках яко и се чудих защо този известен с трайността си и силажа парфюм при мен трае само часове.

Явно е и до парфюм. Купих Reflection Man от Виена. Пръсках от него и го оставих да мацерира, след месец не виждам голяма разлика. Не усещам все още розмарина и не е толкова дълготраен както бе тестера там. Аз точно на розмарин и дълготрайност исках.

# 484
Благодаря за съвета, няма проблем да го изчакам месец, но ще опитам да го върна първо. Точно трайност и силаж търсех аз от моя Coco Vanille, но нещо ме съмнява цялата работа. Все пак в България влизат фалшиви парфюми за над 2 милиона лева всяка година.....все някъде ги пласират тези парфюми....явно съм попаднала на нещо недобро този път.
Ако не го приемат с това основание, ще го чакам месец, пък дано започне да излъчва нещо.

# 485
Къде сте попадали на най-добра цена за новия Шанел Chance Eau Splendide?

Една снимка леко извън темата от вчера, цял Париж е залят с реклама. На операта има ОГРОМЕН! плакат 😳.
Скрит текст:
В немския Дъглас в момента- https://www.douglas.de/de/p/5011740171?variant=1224701

# 486
  • BG-DE
За съжаление фалшиви парфюми се срещат май в почти всички сайтове. Преди около 3 месеца взех от flaconi 200мл пълнител на JPG Divine Le parfum сипах си в шишето напръсках се и с изумление установих, че трае точно 2 часа и после никой, а в допълнение е и доста слаб.Отначало и аз реших, че трябва да поседи но сега 3 месеца по-късно положението е същото, а иначе този парфюм е мега траен върху мен и излъчва добре. Това ми е втора греда от тях, преди години имах подобен случай с My way intense. Предполагам, че ще продължа да пазарувам от тях, защото съм в Германия и нямам много голям избор от сайтове с добри цени но малко си е като руска рулетка с тях. Знам, че негативните мнения тук се възприемат остро но все пак милионите фалшиви парфюми не се произвеждат специално за българския пазар.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 21:12 от Menerva

# 487
При вас работят ли кодовете за Parfium.bg?

# 488
  • Sofia
Здравейте. Някой има ли идея дали съмнение за фалшив/некачествен парфюм може да е основание за връщане в Нотино?

Нямате нужда от основание за връщане в Нотино. Изберете си някое от падащото меню, когато заявявате връщането. Ако сте пръснали няколко пъти само, ще ви върнат цялата сума без въпроси. Пробвано и проверено няколко пъти вече. 👍

# 489
От flaconi миналото лято и аз получих една много съмнителна Олимпеа. Ползвам този парфюм от години и го познавам много добре, това което получих от тях бе една разводнена версия с нулева трайност. Оттогава забравих за тях, може да имат добри цени но не ми се рискува повече.

# 490
Защо се фокусирате върху “фалшификати”?
Може в самата фабрика да има проблем с партида.Както продават дефектни електроуреди и т.н.т.Защо да не може да има проблем с някоя партида парфюми?Някой е спал и не е сложил правилното съотношение съставки или не са съхранявани правилно и ето различен парфюм.Просто казвам,че има много варианти.Най-много страдат от това търговците,защото им излиза лошо име на многобройния пазар.Нали се сещате,че примерно Нотино или Дъглас или там някой иска да е с репутация като сълза,за да може всички да купуват от него.Ще ви върнат парите,но не е там проблема.Стискам си палци да нямам такива случай,че много неприятно.

# 491
Защото, аз поне не допускам, че големи фирми като Ланком, Армани, Рабан или Готие биха си позволили да имат разлика в качеството на различните партиди. Това с разликите е характерно за арабските парфюми, така съм чувала от разни влогъри в YT 🙂

# 492
При вас работят ли кодовете за Parfium.bg?
Да, но не всички. Някои кодове имат условия като минимална сума.

# 493
С кодове може да се направи още по-добра цена
https://www.notino.bg/xerjoff/casamorati-1888-bouquet-ideale-par … a-zheni/p-565317/

# 494
  • Чукарландия
Чак не мога да повярвам, че немски сайт с висок рейтинг, какъвто е Flaconi, ще пробутва фалшиви парфюми. Редовно пазарувам оттам и не съм попадала на нищо такова. Поне връщането на стоки в Германия е безпроблемно. А някой връщал ли е парфюм с основание, че е фалшив? Интересно ми е какво биха отговорили от Flaconi?!?

Общи условия

Активация на акаунт