Как премина днешният ден? - тема 2

• 10 889
  • 215
  •   1
Отговори
# 210
Станах първа ,пих кафето . Дигнах останалите ,децата изпратихме в бабин дом,работих цяла седмица без почивка и бяхме забатачили вкъщи. ММ строи веранда на двора и поработи 3 4 часа ,след това заедно оправихме навън,аз през деня оправих цялата къща без банята...(Това ни остана ).Вечерта бяхме поканени на вечеря ,прибрахме се къпане и отравяне на раници за училище,приготвяне на кутии с храна . После вече аз се къпах ,оправях ,лакирах ....Сутринта едвам станах.

# 211
През двата почивни дни посетихме с ММ фестивала"Сурва" в Перник. Прекрасни маски и ритуали видяхме. Организацията беше перфектна за всичко.
Снощи ходихме на кино. Гледахме "Прислужницата". Бях с една нагласа за сценария, а той отиде в съвсем неочаквана посока за мен. Хареса ми.

# 212
  • София
И ние бяхме с ММ ,но самно в събота  на фестивала Сурва Simple Smile Страхотно е Simple Smile Но  тази година мианхме и орез крепостта и се почуствах спокойно ,като пристигнах.

# 213
  • Mediterraneo
Наложи ми се да стана рано. Но пък пуснах две перални, ходих на фитнес и на обяд със сестра ми. Сега малко почивка и ще излизам с колеги да поиграем дартс и билярд.

# 214
  • Бургас
След дългата отпуска, днес ми беше единият от първите ми работни дни. Мина бързо. Две седмици ще ми е добре, да ходя по два дни седмично, обаче после застъпвам 15 дни и ще ми е тегаво!
Хубаво ми е да съм си у дома.

# 215
  • някъде другаде
До обед се пошлях , следобед готвене , прани и гладене.

Общи условия

Активация на акаунт