Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 18 317
  • 340
  •   3
Отговори
# 150
Айде сега и претенции !!! Джъмбо, Джъмбо, Джъмбо,Джъмбо, Джъмбо,по- хубаво ли ви звучи ? 🤯🤯🤯
А рекламата с братя Аргирови, детето я чува и пее - Коте на дивана, Коте по пижама 😁😁

# 151
E да, класика.

# 152
На всичките решението е: Запушваш ушите по някакъв начин, затваряш очи, опитваш се общо взето да изпаднеш в "Дзен"

*добре, че високо скоростната я махнаха, че няма време да се премине толкова бързо в Дзена Laughing

# 153
Светът по-добре да не е Джъмбо,че като им знам стоките няма да издържи дълго Stuck Out Tongue Winking Eye

# 154
Сега върви една реклама на но-шпа, там една казва: Коремчета нещо си и в същия момент дават един затлъстял чичак с огромен тумбак хвърлящ се в басейн като кит изхвърлен от океана и добрал се до вода, за който шкембак най малко ти идва наум да го определиш като "коремче".Joy Направо безумно звучи това "коремчета" за някакви търбуси и шкембета. Отврат. Като онази реклама с "нослетата" където показваха разни гаги и камби наричайки ги мило "носленца". Joy

# 155
Хванах една, явно по средата я хванах, точно един си мина с езика по зъбите, облиза ги с езика си (горното чене) Grin
Рекламираха нещо, че не се натрупва плака по тях .... дано не попадам пак ...

# 156
Искам устройство, което заглушава на секундата рекламата, която пускат по тв-то. Само като чуя да се рекламира нещо и на нервна почва се изривам Simple Smile

# 157
  • София
Има една реклама за крем за стави. Оказва се, че най-възрастния човек в рекламата е най-здравия.

# 158
На мен ми харесва рекламата с дядото футболист, много е свежа

# 159
За наборите? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 160
На мен ми харесва рекламата с дядото футболист, много е свежа

А аз се питам дали дядото футболист е просто актьор, или са наели някоя бивша футболна звезда? Но не ми е познат.

# 161
И на мен не ми е познат, но много ми харесва, има и идея и актьора (или бивш футболист) има приятно излъчване.

# 162
Днес най-после я засякох джъмбовската реклама. Ужасна е 🤮
Какво рекламира дядото футболист - не съм го засичала...

# 163
Нещо за здрави стави, не разбрах хапчета или мехлем

# 164
  • някъде другаде
Вчера ми попадна рекламата на дъвки , някакъв младеж повръща купчета лед.

Общи условия

Активация на акаунт