Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 18 266
  • 339
  •   1
Отговори
# 165
Тази реклама Джъмбо така ме обсебила ,че тази нощ като се събудя до тоалетната и докато заспя и си я припявам на ум Confused
Дано днес да не я чуя!

# 166
Поне да не беше толкова дълга, и толкова често да я пускат... имат прекалено много пари и плащат за ефирно време идеотите. Cry

# 167
Аз не мога да им разбера посланието в тази реклама. Това е просто магазин за джунджурии.
Искат да изберем Джъмбо да замести парламента ли?!
Джъмбо президент?!!!
Ех, само си представи, ако светът беше Джъмбо и всички Wink работеха за него, а останалите Joy пазаруваха оттам, кой щеше да кара влака, питам аз...Steam Locomotive

# 168
Преди малко попаднах на това уникално чудо в Инстаграма от Финландия Laughing , който я е измислил евала! Страхотна е! Laughing
*реклама - хапчета за кашлица Wink ТОП! Heartpulse

https://www.instagram.com/reel/DLFjY8qtsU0/?utm_source=ig_web_copy_link

*не увеличавайте много звука, ако не си падате по този стил музика в началото Sweat Smile

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 10:25 от AniNe

# 169
"заплатите ни щяха да са в небето,усилията щяха да се ценят светът ако е Джъмбо"
Искат да кажат,че заплатите имса високи и си ценят персонала,но не виждам смисъл да го правят на реклама набират персонал или рекламират стоките си
Незнам,доста нелепо и тъпо и втръсващо вече

# 170
Като пазаруваме от там ще ни полетят парите, ще изхарчим всичко? Не знам вече LaughingLaughingLaughing

# 171
И много е дълга рекламата на Джъмбо. Нужно ли е да я пускат цялата всеки път?

# 172
  • Пловдив
Наистина е дълга. В началото тази песен ми се струваше приятно мелодична, сравнена с предишните им. Но вече ми изглежда някак досадно протяжна.

# 173
Наистина е дълга. В началото тази песен ми се струваше приятно мелодична, сравнена с предишните им. Но вече ми изглежда някак досадно протяжна.
Само се замислете каква космическа сума плащат за дългата реклама и ще ви олекне. Аз никога не съм имала нерви да я изгледам и изслушам до края, но май прозрях абсурдната идея. Изобщо, ако нещо ли се струва безсмислено, допускам възможността да е гениално, но аз да не мога да схвана гениалния елемент. Е, тук мисля, че е първото. И няма шанс да стане като с Мариа Мед, защото не съм чувала никой по улицата да си я тананика .😆😆😆

# 174
Аз обикновено си гледам в лаптопа като вървят реклами и ми се набиват тъпите мелодии, но не знам какво рекламират. Постоянно чувам едно "огромен избор, ниски цениии, огромен избор, ниски цениии" Grinning

# 175
  • Пловдив
На мен така ми се беше набило в ушите едно викане "има революция на цените, бабоооооооо" . People Ok Woman

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 22:20 от marzeliva

# 176
А у нас пък, като някой иска по-голяма услуга  от другите членове на семейството ,си казваме на шега "Е, да не съм Емаг" Joy

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 23:02 от me_for_president

# 177
Аз честно казано тая реклама на емаг не мога да я схвана 🙄

# 178
И аз така, никакъв смисъл не виждам.

# 179
  • Пловдив
Че само Емаг може да ти достави всичко?
Сещам се коя е рекламата, но не съм се вслушвала внимателно. Мисля, че това е идеята.

Общи условия

Активация на акаунт