Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 18 095
  • 338
  •   1
Отговори
# 180
Ама тя питаше нещо като дали еди какво си е добро. Тоест питаше за експертен съвет. Това какво общо има с доставянето на всичко?  Да беше реклама на Гугъл щях да разбера Simple Smile

# 181
  • Пловдив
Е, тогава не мога да се изкажа. Останала съм с впечатление, че сюжетът е свързан с доставяне на много пратки постоянно.

# 182
  • София
Новата реклама на Head and Shoulders видяхте ли я? В рима Satisfied

# 183
Новата реклама на Head and Shoulders видяхте ли я? В рима Satisfied

Леле, нямам търпение да я засека Laughing

Но чак одеве, за първи път на онази с повръщащият лед ... реклама на дъвки ... идеята, че са толкова освежаващи ... абе мамка му толкова прости ли са тези хора .. нямам думи наистина.

# 184
Новата реклама на Пепси засичали ли сте я ? Много ме дразни това сърбане, льокане и пльокане. Попринцип харесвам техните реклами, но новата не е за мен 🤦

# 185
Ох, да. Засякох я тая на Пепси и по едно време се усещам, че настава голяма какофония. То е шум от ядене, пиене, мляскане, сърбане и всякакви шумове свързани с хранене, само дето оригване и пръцкане не бяха включили като заключителни акорди. Joy

# 186
Харесва ми тази за дезодоранта на AXE - с онзи негър, дето бавно, бавно се примъква по едно голямо полукръгло канапе към една девойка, коаяо заспива от скука докато го чака. Но после се събужда от аромата на парфюма/дезодоранта, който е останал все така силен след толкова време.

# 187
Ау , какви са тези думи Grinning

# 188
Кенсъл и бан Joy

# 189
E, в България думата не е обидна. Така съм учила в училище Simple Smile

# 190
В USA като нищо. И ние така сме учили, и в Пипи-дългото чорапче тази дума се използваше многократно. А в барчето на служебното ми място, понеже има десерт "Не*ърче" и една госпожа беше възмутена, направи забележка на продавачката. Каза, че във Франция и много други държави вече името на т.нар. сладкиш е сменено. А за книгата на Астрид Линдгрен... не знам дали не подмениха и там думите. Поне знам за "10 малки не*ърчета" на Агата Кристи, че стана "Те бяха 10" Grinning

# 191
Много съм невежа явно. Как е политкоректно в момента да се наричат негрите?

# 192
Пипи Дългото чорапче

# 193
Как е политкоректно в момента да се наричат негрите?
Мисля, че чернокожи. Ако са в Северна Америка може и афроамериканци Wink

# 194
Как е политкоректно в момента да се наричат негрите?
Мисля, че чернокожи. Ако са в Северна Америка може и афроамериканци Wink
Спамя в момента, извинете, но ..... в книгата на Агата Кристи "10 малки негърчета" нали част от сюжета е стихчето, по което се извършваха убийствата, където се казваше "Десет малки негърчета похапнаха добре.Задави се едното, сега са девет те.Девет малки негърчета до късно поседяха.." и т.н и т.н  Интересно как ли е в новия вариант? Десет малки чернокожи похапнаха добре!?! или Десет малки афроамериканци похапнаха добре!?!?
За "Чичо Томовата колиба" няма да питам.

Общи условия

Активация на акаунт