Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 16 843
  • 323
  •   2
Отговори
# 255
Ние имаме фенел в двора. Преди години го пробвах за чай. После прочетох статия която едновременно казваше колко бил полезен и че можел да предизвиква рак и завършваше с "да не прекаляваме".
Не мерси, повече не правих чай от него.

# 256
Имаше един турски комедиен сериал (забравих му името) и майката на главната героиня, като й стане лошо, все викаше "резенеееее" (и слугинята й носи чай от резене), за да я успокои. Демек за нервите било добре.

Иначе в тия статии може да пише всичко. Баба ми си чете разни пенсионерски вестници и все ми цитира нещо за храните, постоянно си противоречат разни статии кое полезно, кое вредно...

# 257
Е в моя случай в една и съща! Хем полезен хем вреден. Rolling Eyes

# 258
Аз обикновено пропускам рекламите покрай ушите си и въобще не знам какво рекламират, но мой приятел се чудеше за някакво лекарство, което помага за запек и за разстройство.

# 259
Добре... 0.13 сек, където мъжът целува фъстък ... може би има друг начин да се покаже алергия към фъстъци подяволите ...

Всеки път като го видя и просто ... Persevere

*реклама на Алергозан.

# 260
^Хайде, изкуствения интелект навлезе и в рекламите. Начинът, по който изглежда и се движи котето и краката и ръцете на фъстъка ми говорят, че е участвал AI.

Иначе имаше една реклама, която направо ме стъписваше. Тя говореше за "аналния комфорт". Не знам дали си въобразявам, но май имаше версия, където хората се питаха "Как е Вашият анален комфорт?", някакъв тотален криндж. Някой спомня ли си я? Какво, за Бога, рекламираха?

# 261
Да не е "вагинален" комфорт, а да се чува "анален" ? Не съм срещала реклама за анален комфорт, може да е имало такава, но аз или не съм попаднала на нея или съм я забравила.

Аз пък имам проблем с "Моваген", не знам те ли го изговарят неправилно, аз ли го чувам неправилно, но колкото и да се ослушвам все чувам "мУФаген".

# 262
Да не е "вагинален" комфорт, а да се чува "анален" ? Не съм срещала реклама за анален комфорт, може да е имало такава, но аз или не съм попаднала на нея или съм я забравила.
Това с вагиналната сухота е по-нова реклама, още я въртят. Да, онази е доста стара, но толковас нелепо ми е прозвучало явно, че още го помня.

Гугъл ми намери някаква жалба от 2011 година за реклама, съдържаща "За вашия анален комфорт":
https://ebox.nbu.bg/law_ethic_media/pdf/49_2011.pdf?wmode=transp … wmode=transparent

Рекламираната стока е Хемоклин, 100% е тази, която помня.

Това мe засмя: "Използваното в някои от страните от бивша Югославия (напр. Словения) описание: „болечин в пределу задника” според нас не е по-добър заместител за обозначаване на проблемите и на български език подобна словесна конструкция би звучала комично."

# 263
  • ВАРНА
В "Двама мъже и половина",чичо Чарли написа рекламна песен за лекарство при подобни проблеми с името "Огън в дупката".

# 264
Е, какво му е на аналният комфорт? Има толкова хора с хемороиди, запек и т.н., да не ставам прекалено подробна... Нищо по-противно не виждам от това с дамските превръзки с графично представяне, кървящи венци, диария и всякакви гадории, които всъщност, са най-човешкото нещо...

# 265
Нищо не му е. Проблемът е, че се случва да си хапваш пред телевизора, гледайки нещо и в един момент пускат реклами и се започва. Диария, запек, хемориди, простатит, вагинална сухота, неволно изпускане на урина, кандидози, кървящи венци... Grinning

# 266
Е, какво му е на аналният комфорт? Има толкова хора с хемороиди, запек и т.н., да не ставам прекалено подробна... Нищо по-противно не виждам от това с дамските превръзки с графично представяне, кървящи венци, диария и всякакви гадории, които всъщност, са най-човешкото нещо...

Напоследък засичам реклама с дамска превръзка, в която се появява голямо червено  кърваво петно. Това ме шокира! Имаше преди време подобна, при която  след оплакване смениха червения цвят със син. Тия хора не се ли сещат, че рекламата се гледа и от тинейджъри??? Знаем как могат да се подиграват .....

# 267
Рекламата на "Бонанза Бачорски" с Азис, която преди няколко години въртяха по радиото леко простее, но ми е смешна: https://www.youtube.com/watch?v=LHEcTAEYTpg

Харесва ми когато звезди имат чувство за хумор и самоирония. Азис определено има такива.

По-новата, където един повтаря непрекъснато "Бонанза Бачорски - професионално почистване" вече е много дразнеща.

# 268
Възможно е Азис да има чувство за хумор, нямам лични впечатления. Рекламата вероятно е правена със сценаристи.

# 269
Откак съм в България, гледам реклами и се смея с глас

"Малкото хапче при голяма нужда!!!"   

Веднъж беше спрян звука, гледам Орлин Павлов и излиза надпис "кратък цикъл"   LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт