Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 17 141
  • 323
  •   2
Отговори
# 240
Някой помни ли рекламата дето момче (мисля азиатче) е седнало в тоалетната и възкликва - "Ауууу как миришееее"

Аз я помня 😆 ! Ама май беше - Уууфффф, че мирише !
Харесвам новата реклама на Алергозан с голямата, тлъста котчица 😁 !

# 241
  • Пловдив
"Уф/ух, че мирише" беше, да. Репликата я помня, външността на детето - не, и марката - не.

# 242
Аз я помня много ясно, защото постоянно съм я имитирал когато вляза в подобна тоалетна, хахаха. Май беше на някакво тоалетно пате.

Еdit: ето я Grinning

Мале, хора... 20 години...

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 21:54 от diziler

# 243
Една стара забавна реклама

И две от най-любимите ми забавни реклами, но не знам дали в някакъв вариант са излъчвани и при нас някъде

# 244
  • Fairbanks, Alaska
Няколко реклами от 90-те години. Първите две не са излъчвани по българската телевизия.

# 245
  • София
Аз я помня много ясно, защото постоянно съм я имитирал когато вляза в подобна тоалетна, хахаха. Май беше на някакво тоалетно пате.

Еdit: ето я Grinning

Мале, хора... 20 години...

И ние с мъжа ми постоянно използваме този лаф. Особено като сменям памперса на бебето Joy

# 246
Ох, мен тази реклама с - О, не пъпка? Онези лепенки за пъпките.
Доста ми не неприятно като понечва девойката с пръсти към пъпката с идеята да я изстисква 😐
Малко е противно...

# 247
Ооо, май не гледаш ТЛС, там авторекламите (анонсите) са страшна работа. Нонстоп клипове на "Доктор Пъпкотрепач", дават израстъци, стискане на кисти, пъпки... Или клипове на джуджета, или на  300+ килограмови голи... Това е в началото и в края на всеки рекламен блок, тоест през 10 мин. Wink

# 248
О,ужасно е
Гнусно да повърнеш

# 249
Ами... аз понеже гледам едно риалити там от години (90 дни до сватбата) и там има по няколко рекламни блока на час, тия клипове са неизменна част. А някой път вечерям докато го дават и наистина с тия пъпки, понякога ми изчезва апетитът.  Гледах преди и "Добре дошли в Платвил", но вече няма нови сезони. И там.. реклами на всеки 10-12 мин.  с неизменните анонси на "Седемте малки Джонсън", "Доктор Пъпкотрепач", "Моето 300 кг тяло", имаше едно предаване за израстъци и аномалии по тялото, но не помня как се казваше, на всеки рекламен блок - клипове. А през целия месец юни даваха нонстоп и реклами на драг кралици и всякакви драг шоута, мъже, които пищят... и т.н. Нали е Pride Month въпросният юни. Това започва още от средата на май всъщност. Рекламират си предаванията.

# 250
На мен ми излизат реклами на игра с подобен сюжет. Не съм слабонервна, но ми идва в повече и направо затварям очи като я видя. То не са пъпки, гной, червеи и всякакви подобни гадости, нарисувани с пълен натурализъм

# 251
О,ужасно е
Гнусно да повърнеш
По ТЛС има една автореклама на "Сестри над нормата" с две над 300 килограмови сестри.
Скрит текст:

И в промото едната сестра се оригва, а другата се разсмива. Е тоя клип го даваха в началото на всяко прекъсване за реклами, тоест поне 4 пъти на час. И ако не спреш веднага звука, го чуваш. Независимо дали ядеш нещо... тоя клип те преследва.  Подобна беше рекламата и на "Моето 1000 килограмово семейство".

# 252
Ахх, по едно врме следях това ТВ, но беше отдавна ... Няма да опитвам пак със сигурност :/ ...

# 253
  • Пловдив
Колебая се за коя тема е, ама май по-скоро за тук. Реклама на сладолед с "пистачио от Анадола". Английското произношение на италианската дума - за нещо, за което ние отдавна си имаме дума и тя е точно анадолската.

Полентата с бекон, плейтната от шеф, винаги си е нещо пО така от качамака с пръжки (по оня виц), дори да е от Анадола.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 22:12 от Магдена

# 254
Да, да не говорим, че думата е "пистакио", на италиански pistacchio, няма никакво "ч".  А в България се полза точно турският вариант: Şam fıstık.  На турски, а и на сирийския и ливанския диалект на арабски: ШАМ означава "Дамаск" столицата на Сирия. (на книжовен арабски е Димашк, бел.ред.), един вид.. сирийски фъстък. Но така го казват в Турция, Северен Кипър, България и още няколко държави в региона.
"Пистакио" е италианският вариант, който се ползва в Западна Европа.

p.s. по същия начин италианското финокио (finocchio) у нас се знае като "фѐнел" и все по често срещам турския вариант "резенѐ". В различни супер маркети съм виждал ту "фенел", ту "резене" по етикетите.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 09:36 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт