Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 17 503
  • 329
  •   2
Отговори
# 225
  • София
А мен вече много ме дразни авторекламата на бтв за 25-та им годишнина.

Особено гигантския дакел, много ми е зловещ.

# 226
Дакелът от 2000 г. беше топ:

# 227
Неприятната реклама на женската самобръсначка беше заменена с реклама на Отривин. В моя случай проблемът е, че работния интернет не е особено силен и рекламата постоянно забива, та се нагледах на нелицеприятни картинки на един кихащ човек Laughing
Скрит текст:

# 228
На мен ми прави неприятно впечатление една реклама на някакви ментови бонбонки,  от тези с ледено студената свежест... как един азиатец все едно повръща...

# 229
Неприятната реклама на женската самобръсначка беше заменена с реклама на Отривин. В моя случай проблемът е, че работния интернет не е особено силен и рекламата постоянно забива, та се нагледах на нелицеприятни картинки на един кихащ човек Laughing
Скрит текст:

Прочетох отровин и си викам, отрова за гризачи ли рекламират Joy

# 230
Афтършейв на легендарната соц.фирма КАРО:

"Диамантът на бръсненето" Laughing

# 231
  • София
Рекламата на Стани богат ми е странна. Ако съм учител, будител, ако съм спасила живот да се запиша за участие. Ами ако съм продавачка или проститу*ка не мога ли да участвам?

# 232
Рекламата на Стани богат ми е странна. Ако съм учител, будител, ако съм спасила живот да се запиша за участие. Ами ако съм продавачка или проститу*ка не мога ли да участвам?

Само ако си спасила живот като такава.  Simple Smile

# 233

Само ако си спасила живот като такава.  Simple Smile
Спасила съм, макар да не съм от изброените. Допринесла съм някой да не си сложи края на живота или да получи инфаркт, заради това, че си е загубил парите. Брои ли се?

# 234
А мен вече много ме дразни авторекламата на бтв за 25-та им годишнина.
Те са няколко заставки, доколкото виждам. Но най-често въртят тази с Томас Нацидис на едно барбекю и после всички около масата, а Томас мята някаква храна в устата на големия дакел, хехехе

# 235
Днес хванах рекламата за някакво лекарство против газове и за замислих колко ли от младите знаят откъде е идеята за "балонът се надува, надува...".

# 236
  • SF
Те не знаят и песничката Емай есесай есесай пипиай какво означава. Ние я пеехме Емаесеса есеса пипиа.

# 237
Да, ние които помним отдавна я знаем. Играта на ластик беше култова,  особено ако стигнеш до 10-та степен 😀

# 238
Загледах се в рекламата на Персил, разбрах насочеността, но ме напуши смях.
Момата с бялото яке се съблече след дъждовния и хладен ден и гушна мръсното  куче,
а юнакът с черното яке пусна пералнята у тях ...

# 239
Някой помни ли рекламата дето момче (мисля азиатче) е седнало в тоалетната и възкликва - "Ауууу как миришееее"

Общи условия

Активация на акаунт