Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 16 568
  • 318
  •   1
Отговори
# 270
Ами една реклама дето започва с пръ*ня и един казва "вратата скръцна"? Особено докато хапвам, супер ми идва... изведнъж апетитът изчезва.

# 271
Побърква ме дикторката от рекламата на Т маркет, с един писклив, омален глас.
И още, май на Мосю Бриколаж, служителка, която обяснява, как можело нещо си да се боЙдиса. (Бел ред. боЯдиса).

# 272
Аууу, точно вчера коментирах рекламата на Т-маркет.
Гласът направо ми се забива в мозъка, много ми е дразнещ. Бррр
Отделно ми навява асоциации на не много интелигентен човек Joy

# 273
И на Кауфланд (когато изрежда цените на продуктите), женския писклив глас, когато не е Стоичков с пловдивския си диалект

# 274
Уеее т-маркет

# 275
Тази реклама от скоро май започна Somat - So What
No w BG версията като че ли пеещите балончета ли, мръсойки ли каквото са там по чашата, пеят по-силно, шумно Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 276
На Гинексид мацката имам чувството, че е намазана с червило до ушите.

# 277
https://www.youtube.com/watch?v=qqdo9PFAob8

Тази реклама на Стрептогард - въртяха я цяла есен и зима, с Орин Горанов. Направо като я чуех ми бъркаше в мозъка. Скоро сигурно пак ще почнат да я пускат, като стане актуална към сезона.

# 278
  • Fairbanks, Alaska
Напомня ми за една "Мис България"....

# 279
Аз си припомням стари рекламни "хитове" напоследък. Ей така започнаха да ми изплуват спомените. Интересно ми е съществуват ли хотели, където тоалетната чиния е в стаята и предлага гледка към плажа/ски пистата като в старата реклама на Лопедиум или специално са оборудвали хотелска стая за тази цел? Направо ми е смешно.

Тази на Жени Калканджиевя за ресторанта си я спомням, но не помнех, че ресторантът е на Бачорски. Много подобна е на онази с Азис, и тук има доста самоирония. Тогава ако помните имаше скандал, където Жени беше хвърляла яйца по нейни съседи. Дали самият Бачорски е написал текста на рекламите с Азис и Жени?

https://www.youtube.com/watch?v=P1UQtzNGhY0&ab_channel=%D0%9 … D1%81%D0%BA%D0%B8

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 23:42 от skodafan

# 280
Аз все се каня да питам за тази мацка от на Гинексид рекламата.
Една и съща жена ли тази в близкия план и тази на колелото. На мен ми изглеждат, като две различни Blush

# 281
И аз все се чудя, тази, която дават в по-далеч план е много хубава, но близкият план ми е...блякс, не че е грозна, ама това червило...

# 282
На Гинексид мацката имам чувството, че е намазана с червило до ушите.
Тази има доста перверзно, да не кажа пошло излъчване. Не в добрия смисъл. Не ми е приятна рекламата точно заради нея.
ПП: И на мен в далечен план ми е много нежна. Но и тази, която показва пяната в близък план, също е различна. Laughing Сглобили са с от, където, каквото са могли.

# 283
И аз все се чудя, тази, която дават в по-далеч план е много хубава, но близкият план ми е...блякс, не че е грозна, ама това червило...
Абсолютно и аз така мисля - че са две различни и тази в близък план има нещо отблъскващо във физиономията.

# 284
Рекламата за Гинексид не ми харесва като цяло, особено гримасите, които прави жената в близък кадър.

Не харесвам и рекламата за сладолед на клечка (забравих марката), където сладоледите свършват и няма за един младеж. Става ми жал за него 😊, ама като блее по мацката, докато тя яде сладолед, така става. 😊

Общи условия

Активация на акаунт