Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 34 815
  • 605
  •   2
Отговори
# 600
Те да покажат колко е заинтересован докторът, съпричастен, не ги претупва, чувства ги близки... На мен ми е смешно как дядо ви Иван стои по долни гащи, докторът задава въпроси, а баба Диди отговаря вместо него. Нелепа реклама, но има много по-зле от нея.

# 601
  • Пловдив
Моята лична лекарка, която е 47-ми набор нарича така пациентите си, които  са и набори. Дори и на мен понякога ми казва "како Марийке", въпреки, че съм 20 години по-млада от нея. Така че има и такива.

# 602
  • София
Дразни ме рекламата на някакъв пробиотик с "Аз само да попитам нещо". Лелката, която нахълтва в лекарския кабинет изглежда налудничаво. Цялата реклама е нелепа.
С Патрашкова обаче бие рекордите по тъпота.

# 603
Тази хубаво е само да попита, но по-интересно е докторът какъв отговор дава. Пие се по време и след това. !?!? Какво е искал да каже авторът? Дали им е забранено да споменават думата антибиотик? Страшно тъпо и неадекватно им звучат рекламите, като другата с пиййп, на мястото на антибиотик.

# 604
Всички реклами ме дразнят.
Имам чувството, че са били на конкурс "Най-смотана, тъпа и дразнеща реклама".

Принципно изключвам звука като започнат, но от тия които съм чула/видяла говорещите филии ми бъркат в нервната система, както и тази със слона.
Тези за лекарства не искам и да ги коментирам.

# 605
Да, наистина е тъпо. Те не казват име или марка АБ, а просто антибиотик, като група медикаменти. Защо тогава не пийп-ват и на синбиотиок, пробиотик, пребиотик и там какъвто "отик" рекламират. И не е за първи път. Синкванон също заглушаваха "антибиотик" в рекламата. Пробиотика се дава по време или след приемането на антибиотик, защо го заглушават, идея нямам. Може би да не се сметне, че компрометират антибиотика, че има странични ефекти и се налага прием на пробиотик. Сякаш едно време все пробиотици сме пили. Да не говорим, че моя организъм категорично отказва да повярва, че трябва да се чувства добре от тях, защото не се. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт