Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 35 171
  • 614
  •   2
Отговори
# 285
На Гинексид мацката имам чувството, че е намазана с червило до ушите.
Всеки път като я видя се чудя какво рекламира. Дърпа си косата, пуска все едно откъснали косми... Бляк! Много ми е гнусна.

# 286
  • някъде другаде
Ужасна е рекламата на Гинексид.

# 287
Аз на рекламата на Гинексид виждам само една гоооляяямааа устааа с толкова зъби все едно са три реда като на акула. Грозна гледка.

Рекламата на сладолед е на Галакси във фунийка. Мъжа ми е много неприятен. Един такъв инфантил. Има скечове в тик ток и там е все тъй неприятен. А продавачката дето отвръща - Няма, изкупи се!, ми прилича на една мила и готина съфорумка от моя град.

# 288
На Гинексид мацката имам чувството, че е намазана с червило до ушите.
Тази като я видя ми е отвратителна. С някакво вулгарно и пошло излъчване е. И тази грамадна уста в близък план е гнусна.

# 289
  • Враца
Добре де, да ви попитам- това момиче не е ли едно, което участваше в Ергенът? С някакво турско име- Айлин беше, направих справка Wink

# 290
Няколко пъти връщах в началото рекламата, като за мен Айлин е на колелото. Тази е поне 10 години по-стара от Айлин. Ако изобщо е тя де, че и там съм изтъкана от съмнения 😀

# 291
  • Пловдив
Завърна се и рекламата с  "Време е за палачинкиии".

# 292
Е, тая реклама как ме дразни, не е истина просто. И на бащата, и на сина, ми идва да им отпера по един задвратник.

# 293
На колелото според мен е друго момиче, с по-приятно излъчване от жената с голямата уста. Според мен не е Айлин (не е толкова бузеста), но прилича малко на нея: https://www.youtube.com/watch?v=FLMgNlxPTjQ&ab_channel=Naturpharma

# 294
Аз мисля, че даже не е българска. Само е озвучена.

# 295
И аз мисля, че не е българска. И не знам защо, но жената с голямата уста ми прилича да носи всички интимни възпаления и инфекции.

# 296
Няколко пъти връщах в началото рекламата, като за мен Айлин е на колелото. Тази е поне 10 години по-стара от Айлин. Ако изобщо е тя де, че и там съм изтъкана от съмнения 😀
Не е Айлин. Тази реклама не е българска. Но не пречи да е много зле. 😆

# 297
Според мен устата е търсен ефект от рекламодателя, сигурно много чете Фройд. Затова и са избрали жена с такава голяма уста и са й казали да прави гримаси. И затова на повечето ни е толкова отблъскваща. Устни и "устни", сещате се. Grinning Хубаво заснета, но идеята бие на евтин криндж в стил рекламите на Евтерпа.

# 298
От днес забелязах, че започнаха с лекарствата за настинки и температури…

# 299
  • Пловдив
Ами една реклама дето започва с пръ*ня и един казва "вратата скръцна"? Особено докато хапвам, супер ми идва... изведнъж апетитът изчезва.
Ох, сега я видях. Наистина голяма простотия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт