Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 21 516
  • 392
  •   1
Отговори
# 360
Да, Стефчо мама се развива, има гадже. Сега остава да се ожени и да се настанят младите в детската стая на Стефчо при мама.

Очаквам с нетърпение да пуснат новата на Мария мед. С какво ли ще ни изненадат?

# 361
Аз сега гледах една много свежа реклама "мини мини, през Минимарт мини и яж ще мина". Готино. Wink

# 362
  • София
Аз по принцип не гледам реклами щом почнат изключвам ментално и не ги възприемам. Но мъжът ми тази вечер супер погнусен от една - на превръзки Libresse. Първата ми мисъл беше, че е възмутен от кадъра с изцапаната превръзка (вече чакам и изцапана тоалетна хартия да покажат, само това не сме видяли докато вечеряме 😆).
Но не, оказа се, че друго го впечатлило - според него жената накрая си реже ноктите на краката в някаква йога поза на перваза на прозореца. Аз обаче доколкото видях май просто си лакира ноктите.

# 363
  • София
Новата реклама на Або фарма за магнезия, е меко казано малоумна.

# 364
Новата реклама на Або фарма за магнезия, е меко казано малоумна.
И старата ме дразнеше много , ама новата ме " пребива " 🤦.

# 365
Не знам за повечето от Вас дали са се замисляли относно колко реклами по всяко едно време сте забелязали колко са на брой,но тези два дни забелязах че са се увеличили още повече и нарочно ги броих -32 реклами за 15 мин. след всяко предаване,дори и с прекъсване по време на филмите и сериалите.Просто е непоносимо с това повторение на всяка една реклама по всяко едно време.

# 366
Леле тези дни са пуснали една, която рекламира някакво лекарство за кашлица. Ауу, ужас! Онези кихат стабилно и мощно към екрана, и накрая лицето на едната жена изведнъж се превръща в едно червено око!?!?!? Отвратителна е!

# 367
Нелепа ми е рекламата на

# 368
Леле Joy
Това с чат джипити ли е генерирано

# 369
Някаква реклама за капки за нос гледах по тв. В нея една жена души дървени трески и казва, че ухаят на баща ѝ. Може, ако е дъщеря на Буратино Joy

# 370
  • Пловдив
За Синкванон рекламата я видях преди малко за първи път. Мисля, че правят препратка към "Оркестър без име", сцената с "ще ме цака той с топла бира". Нооо много, много неуместно  се е получило.

# 371
Просто не мога да възприема, че от устата на дърт бираджия цакащ белот на плажа излиза фразата: "Аз пия само Синкванон, пробиотик шампион!". Звучи адски нелепо.

# 372
  • Пловдив
Даже казва  "Аз пиеМ ..." Simple Smile

# 373
Аз пък я гледам тази реклама и се чудя на кой му хрумна да опропасти култов кадър от филм.
Изобщо...

# 374
Някаква реклама за капки за нос гледах по тв. В нея една жена души дървени трески и казва, че ухаят на баща ѝ. Може, ако е дъщеря на Буратино Joy
   LaughingMaskSweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт