Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 21 516
  • 392
  •   1
Отговори
# 375
На мен ми харесват рекламите с колбасите от село Житница, с братята-ангели. Ще взема да си ги купувам.

# 376
  • Пловдив
Спрей/капки за нос като казахте... днес видях една такава реклама. Хремав мъж си вмъкна главата в хладилника, защото само от студения въздух му минавало. След това отива в аптеката с хладилника барабар, за да може да си държи главата в него. Там си купи спрей и най-после свали хладилника от главата си. Simple Smile

# 377
Аз пък я гледам тази реклама и се чудя на кой му хрумна да опропасти култов кадър от филм.
Изобщо...

Дано поне са дали някой лев на Тони Радичев, инак е абсолютна кражба.

# 378
Спрей/капки за нос като казахте... днес видях една такава реклама. Хремав мъж си вмъкна главата в хладилника, защото само от студения въздух му минавало. След това отива в аптеката с хладилника барабар, за да може да си държи главата в него. Там си купи спрей и най-после свали хладилника от главата си. Simple Smile

LaughingLaughingLaughingLaughing
Сега цял ден няма да отлепя погледа си от Тв-то, за да дебна това "произведение" Laughing

Рекламата на А1 просто вече не мога да я търпя меко казано... наистина не мога ... щом вече искам да я замеря тая "врачка" с дистанционно само заради тоя глас, който вади.

# 379
Тази Латинка Петрова винаги ми е била много противна с неприятния си глас и адски грозните си дълги нокти. Винаги, когато са я давали по телевизията не издържам и спирам звука на телевизора.

# 380
  • Враца
Има една нова реклама на Home 2 you с Бербатов.
Причува ли ми се, че той псува в нея? Чува ли го и някой друг?

# 381
  • Пловдив
Има една нова реклама на Home 2 you с Бербатов.
Причува ли ми се, че той псува в нея? Чува ли го и някой друг?

Ха ха, не съм я гледала, но не ми се вярва. Satisfied

# 382
  • Пловдив
Тази ли е? Само нея намерих.
https://youtu.be/35QOvdan6qQ?si=7c6CdCwBHzW_2qSb
В нея казва: "Ол райт, пийпъл".

# 383
И аз мисля, че е откъс от филма, но обработен. Най-вероятно, защото само от Антон Радичев са взели разрешение да го използват, докато Велко Кънев и жената не са те, а са насложени образи на други хора.

Иначе тези дни се загледах в някаква реклама за продукти за кучета и котки. Не одобрих побългаряването наполовина на името на фирмата, все пак брандове не се променят. Става дума за "Баркин и мяукин". Да, ама в Англия котките на казват "мяу, мяу", а "мю, мю". И затова фирмата е "Баркин и мюкин". Ама явно са се съгласили да ги пипнат леко в произношението.

Фирмата е собственост на българската компания Rubella Beauty АД, но е регистрирана в Англия.

# 384
  • Враца
Тази ли е? Само нея намерих.
https://youtu.be/35QOvdan6qQ?si=7c6CdCwBHzW_2qSb
В нея казва: "Ол райт, пийпъл".
Не. Тази.
https://www.youtube.com/watch?v=q3tE0Q4M9UY
Вие какво чувате?

# 385
  • Пловдив
Аз чувам: "Подай му, със едно, бе, чук!".

# 386
  • Край морета северни и южни
На мен на 0:06 ми звучи като псувня, но дали не казва "Браво, Неймар!"?

# 387
  • Пловдив
Аааа, това според мен са думи на коментатора, не на Бербатов - "Браво, Неймар", и аз така ги чувам.

# 388
  • Враца
Може, може. Аз псувня чувам, но ми се стори много вулгарно, не в стила на Бербо.

# 389
  • Край морета северни и южни
Магдена, не е коментатора, Бербо като скача и се вижда как си отваря устата, когато казва въпросната фраза. И аз не мога да разбера какво точно се казва, много е неясно. Ако е Неймар защо пропуска р-то накрая?

Да си призная виждам как може да прозвучи като псувня, например "Мама му д***ба".
И "браво"-то ми е неясно. Може би е търсен ефект, защото на другите фрази Бербатов говори ясно и точно, а само на тази думите са заваляни и забързани.

Общи условия

Активация на акаунт