Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 32 687
  • 555
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Еее, днес пък друга реклама за хапчета против хрема, която съвсем изплиска легена. Цяла камара смачкани използвани носни кърпички. Dizzy Face

# 391
В рекламата на Гарнье Simple Smile баш Катето Евро ли изтипосаха? Ще се затичам за продукта Simple Smile

# 392
О, да, тя изглежда отвратително. В Талантите са я барнали като 20-годишна, а в рекламата е с ужасна кожа, на петна. А рекламира козметичен продукт.

# 393
Вече ще започна да сънувам кошмари от рекламата на Балкан не е само айрян. Тая баба такива физиономия прави, че ми призлява

# 394
  • София
Вече ще започна да сънувам кошмари от рекламата на Балкан не е само айрян. Тая баба такива физиономия прави, че ми призлява

Че и шамари бие Joy

# 395
Леле ... днес засякох Катето Евро в една реклама, където са я направили като ужасна, увиснала бабичка .. Sad не видях точно продукта, но явно е с цел да покаже, колко подмладяващ е продуктът.
Добре, защо се съгласява да се излага така. А жената заедно с нея на рекламата май е новата й снаха? Еми нека и двете да се излагат в национален ефир.

Отделно от това ми писна от реклами с кихащи хора.

# 396
Странна концепция има рекламата на Балкан. Сякаш си мразят продукта. И защо по дяволите не искат да ги свързват с айряна им. Да де, не искат САМО с айрян да са известни, но то е ясно, че то тоз айрян не го правят от катран, а с мляко. Щом е с мляко сигур е тяхно. Голям зор, голям уестърн, че Балкан не е само айрян, чак ме дразнят. Иначе самата реклама е добре сътворена като идея и изпълнение.

# 397
Не е ТВ реклама, но повечето реклами в Ютуб са станали супер досадни. Там я имаше и тази с Балкан, досадна е, но мен не ме дразни версията с кучето, което също се казва Балкан. Все пак има куче. Grinning

Най-досадни са тези, които са направени с изкуствен интелект. Една представлява уж видео от някаква презентация. Презентиращия и публиката са като восъчни фигури.

# 398
От известно време ми попада в ютуб една реклама за някакво лекарство, на която реклама седи едно семейство като гръмнати и гледат лошо и стреснато, направо е покъртителна.

# 399
Най-досадни са тези, които са направени с изкуствен интелект. Една представлява уж видео от някаква презентация. Презентиращия и публиката са като восъчни фигури.

Момент сега!  Нали не  мислиш че бабата дето бие шамари е жив човек????
Някак такова впечатление остава след горното.

Джаста Праста, концепцията е все същата стара концепция че няма лоша реклама.

# 400
  • София
Гледах на Джъмбо коледната реклама. В сравнение с предишни години, направо си е добре.

# 401
  • Пловдив
Пак са върнали рекламата за меда с бабата и внука - дето бабата е на височина до лакътя на внука си. Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 20:14 от marzeliva

# 402
Видяхте ли рекламата на Техномаркет с Криско Laughing

Леле изглежда като тийнеджър. Припаднах от смях. Много ми е смешен Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Jumbo - започна се обратното броене ... Добре, защо не направят нещо през деня, нещо на светло, нещо по-светло :/ като цяло свежо. Все е вечер. Само това не ми харесва. И коминочистача се появяваше вечерта. Да я бяха направили през деня, да се види един хубав бял сняг, не е сложно. :/

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 08:44 от AniNe

# 403
Защото налЕ - "тиха нощ, свята нощ.."!
Явно го приемат буквално и все посред нощите снимат или искат да изглежда, че тогава снимат. Sunglasses Wink

Пп На Техномаркет рекламата с Криско ми направи първо впечатление с това, че е много силно озвучаването, направо музиката гърми.

# 404
Загледах се малко повече в рекламата на Джъмбо. - Ама те са в задръстване на магистралата LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing - изнервени, яд, бъдеща майка има в едната кола миличката всеки момент ще роди. Има по-напред и един огромен тир лого JUMBO Wink , разфасоват му задната врата и КЕФ Sparkling Heart! Падат играчки от там! Човек, облечен като дядо коледа хвърля играчки наляво, надясно. Миличките шофьори все още са в задръстване, вече е станало тъмно, жената и тя милата родила в колата,:sweat_smile:Sweat SmileSweat SmileRevolving Hearts  че тва задръстване не помръдва. Ама какво ти пука, JUMBO раздава играчки Wink . Но така не и показаха задръстването да е тръгнало Sad . Сложиха светлинка по колите, явно там ще посрещнат Коледа, на магистралата LaughingLaughingLaughingLaughing

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 08:35 от AniNe

Общи условия

Активация на акаунт