Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 31 997
  • 552
  •   1
Отговори
# 450
В новата няма никаква пошлост или сексуални намеци, само лек флирт на финала Simple Smile

# 451
Нови времена Simple Smile
Иначе най-сексуалните законни рекламни клипове са на презервативите Троян.

# 452
Рекламата на Syoss ме разби! Мисля, че шампоан за къдрава коса рекламират. Наред с мацките с хубави коси са изтипосали и мъж с руса къдрава перука. Не знам каква е идеята. Ако е за оригиналност, за мен не е.
Новите реклами за Стефчо също са тъпи. Първата ми беше забавна.

За Сайос не зная коя е тая реклама.
Но за Стефчо са доста неудачни наистина.
И то главно защото той има вид на някакъв абсолютен льольо, а до нега са сложили мацки, които изобщо не биха му обърнали внимание, камо ли да седят до него на диванчето и да ядат пуканки за микровълнова.
Можеше да е малко по-реалистично, защото иначе замисълът е симпатичен.
Отврат ми е рекламата със Стефчо и пуканките, върху които той яко киха. Ужас!

# 453
  • София
На мед Пчелина е странна рекламата. Не ме дразни, но не разбирам как меда може да е честен? Rolling Eyes
На Техномаркет с Криско е готина и свежа.

# 454
И аз това с "честния" мед не го разбирам и преди в темата съм писала за тази неразбрана и недооценена от мен медена честност. Да не говорим, че и бабата и внука са ми некви странни, едни такива и аз не знам какви, но са ми далеч от приятни, камо ли умилителни и вдъхващи доверие.
Иначе предполагам, че визират качеството и чистотата на меда, който произвеждат и предлагат и че са изрядни откъм изписване на състава.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 21:47 от Джаста Праста

# 455
  • София
Мисля, че имат предвид, че меда е български и не е внос от Китай..Тъй като пазарът е залят от вносен мед, те се чувстват длъжни да пояснят, че предлагат истински български мед и са честни.. Вкарали са бабата за достоверност.. Пък дали е такъв меда, няма гаранция само от рекламата..

# 456
Мисля, че имат предвид, че меда е български и не е внос от Китай..Тъй като пазарът е залят от вносен мед, те се чувстват длъжни да пояснят, че предлагат истински български мед и са честни.. Вкарали са бабата за достоверност.. Пък дали е такъв меда, няма гаранция само от рекламата..

Да. Само не разбрах защо са ги облекли като тиролци? И музиката една такава, "нечестно" българска?

# 457
Боже, май не съм гледала много ТВ последните дни заради работата и съм изтървала доста ужаси като чета какви реклами описвате.

Черна станция -
 а какъв е този кадър с бутилките подяволите????? Това сериозно ли е скрийншот от реклама?

# 458
  • Пловдив
Явно да, човекът е препил с водка "Флирт", докато тя избира. На мен идеята ми хареса.

# 459
Мисля, че имат предвид.....

Брало си е лайката, ако на драгия зрител му се налага да анализира какво е искал да каже авторът на съответната реклама Joy Joy Joy

# 460
  • Пловдив
Точно тогава може по-добре да я запомни.

# 461
Боже, май не съм гледала много ТВ последните дни заради работата и съм изтървала доста ужаси като чета какви реклами описвате.

Черна станция -
 а какъв е този кадър с бутилките подяволите????? Това сериозно ли е скрийншот от реклама?

Не, това е самата реклама.

А за рекламата с дългото избиране виждате мъжките крака под покривката, нали? Wink

# 462
  • София
На Пепко харесвам коледните реклами.
Тази година май повечето коледни не ме дразнят.
Харесвам и рекламата на Дачия (мисля, че това беше марката) но основно заради песента. Simple Smile

# 463
  • Пловдив

Харесвам и рекламата на Дачия (мисля, че това беше марката) но основно заради песента. Simple Smile

И аз - California dream.

Преди малко видях реклама за някаква добавка. Възрастно семейство, нещо като нова версия на Цекови. Simple Smile В кабинета на лекаря този път. Само жената говори, първо обясни бележките на мъжа си, после мина и на своите. И както и при Цекови, и за двамата илачът е един. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 09:59 от marzeliva

# 464
  • Пловдив
И на мен ми харесва една песен от реклама - с една двойка, чернокожи май, и жената спи. Обаче не съм запомнила изобщо какво се рекламира. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт