Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 31 461
  • 545
  •   1
Отговори
# 465
И на мен ми харесва една песен от реклама - с една двойка, чернокожи май, и жената спи. Обаче не съм запомнила изобщо какво се рекламира. Sunglasses
Рекламата е на някакъв нов дезодорант - AXE май беше.. С един тъмен , дето се приплъзва по дивана като плужек 😀😀😀.
Харесвам рекламата с елфите на А1 , поне не е с Латинка 😀

# 466
Ахе е много стар дезодорант, помня го поне от 20 години. И на мен ми харесва музиката от рекламата, персонажите не ги коментирам.
Рекламата на Джъмбо ми харесва, динамична, приятна, да не беше последната част. Тази лелка, дето пее за тихата нощ, просто ми лази по нервите.

# 467
На мен пък този приплъзващият се, ми прилича на сексуален маниак, опитващ се да се възползва от спящата. Joy Поради тази причина ми е неприятна рекламата.

# 468
Не искам да ги коментирам, че ще ме баннат, че не съм политкоректна. Обикновено чувам музиката, на рекламите бездруго не вдигам поглед към екрана

# 469
Тази година явно има конкурс за реклама с най - гнусна кашлица. Head Band Никога няма  да си купя продуктите им, толкова се погнусявам.

Иначе доста ми харесва рекламата на Кока Кола, даже си открих песничката с Орлин Павлов в Ютюб и си я пускам от време на време.

# 470
Реклама дори и да не ми харесва, никога не би ме спряла да купя продукт, който работи. Стига да не нарушава правила, закон, морал и добри нрави.

# 471
  • Пловдив
По принцип и аз така, но несъзнателно също действат. Психолозите и маркетолозите се опитват да ги установяват тия работи.

# 472
Все забравям да похваля тази. Много ме кефи и зарежда с усмивки Simple Smile))))

# 473
По Радио 1 от седмица върви някаква с Павел Андреев, който моли за пари.
Нали неговата фондация свързваха с измами. Много нагла ми идва тази реклама.

# 474
Дразни ме една реклама с двама възрастни хора при лекаря. Те му говорят на "докгоре", а той на тях на "дядо" и "бабо". Що за обръщение, в Република България официалните обръщения са господин и госпожа! Що за език към възрастните хора! Вярвам, че с вида си не предизвиквам обръщението "бабо", но ако лекар се обърне така към мен, ще го докладвам в лекарския съюз или където измисля.

# 475
  • Бургас
Мен ме дразни онзи пръцкащия...
Даже и не знам за какво е рекламата...

# 476
  • Deutschland/HE
По Радио 1 от седмица върви някаква с Павел Андреев, който моли за пари.
Нали неговата фондация свързваха с измами. Много нагла ми идва тази реклама.

Друг беше с измамите, ХелпКарма.

# 477
  • София
В рекламата на Инбет, не е ли един репортер от Нова телевизия?

# 478
В рекламата на Инбет, не е ли един репортер от Нова телевизия?
Да,  той е-Мартин Георгиев.
Започна в Господарите, после стана репортер, предава предимно от Централна България.

# 479
Може ли някой да ми каже какво се пее в рекламата на Джъмбо след “две очи”Слушаме хиляди пъти и не можем да разберем🤣

Общи условия

Активация на акаунт