Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 31 426
  • 545
  •   2
Отговори
# 480
  • Бургас
,,Денито, всеки ден, всеки ден,,......много ми е веселка и си я тананикам Simple Smile

# 481
Може ли някой да ми каже какво се пее в рекламата на Джъмбо след “две очи”Слушаме хиляди пъти и не можем да разберем🤣
Аз чувам "две очи, мир на тях", но може и да греша.

# 482
Дразни ме една реклама с двама възрастни хора при лекаря. Те му говорят на "докгоре", а той на тях на "дядо" и "бабо". Що за обръщение, в Република България официалните обръщения са господин и госпожа! Що за език към възрастните хора! Вярвам, че с вида си не предизвиквам обръщението "бабо", но ако лекар се обърне така към мен, ще го докладвам в лекарския съюз или където измисля.
И мен страшно ме дразни тази реклама. Особено "доФтора" като се заобяснява с една тъпа мутра, която трябва да е мила и успокояваща, а обръщенията "бабо" и "дядо" да скъсяват уж дистанцията и да действат отпускащо, но за жалост на създателите на рекламата, предизвикват само неприятни усещания. Все едно "доктора" говори на някакви малоумници. Откъде накъде ще нарича хората "бабо" и "дядо", те може и да са баба и дядо на внуците си, но на него не са му никакви. Ами ако нямат внуци, още по обидно става. Може да се обърне към тях с: "Като мои пациенти бих ви посъветвал.." или нещо подобно, но да ги дядосва и бабосва е много дразнещо. И как им говори като на малки деца - бавно и напоително, отврат. Бе, откъде им хрумват такива идиотски идеи, не знам. Пп По принцип много мразя тия обръщения към непознати хора - бабо, дядо, леличката, чичото. Ако са достатъчно познати обръщаш се направо по име или фамилия, ако са непознати - господин/госпожа.

# 483
Рекламата, по която света полудя. И на мен много ми хареса!
Прочетете повече за нея в този линк https://business.dir.bg/marketing-i-reklama/koledna-reklama-na-f … rket-prevze-sveta

# 484
  • Бургас
Харесва ми рекламата!

# 485
Готина е! То си е цяло анимационно филмче, при това красиво.

И след тази приказка ще ви изненадам, че ми харесва рекламата на Цикатридина супозитории:
Клиента поверително: Хеем боли, хеем сърби, хеем пари.
Фармацевта още по поверително: Хееем..ороид?!
Не знам, но ми е някак готина. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 486
  • някъде другаде
И на мен ми хареса рекламата.

# 487
  • София
Човекът си намери гадже, благодарение на хемороидите си. 😃

# 488
#RAngelova
Малко съм със смесени чуства Grinning
Иначе е готинка, да Wink

# 489
На мен ми хареса рекламата на хартията за печене Фино, с джинджифиловите човечета, които се пързалят. Хубав замисъл и добре изпълнен

# 490
Много ме дразни момичето от елфската реклама на А1, за детските предавания, което Хррръка и нищо не му се разбира.

# 491
  • София
Побъркват ме тия с влажната кашлица.

# 492
Всичките тия кашлици ми ме дразнят повече от рекламите с проблемите, с чревната флора и .. знаете какво. По цял ден вкъщи слушам по телевизора как ми кашлят, на мен това ми е отвратително като го чуя.

# 493
Много ми хареса новата реклама на Ситроен. Песничката ми е много позната, но не мога да намеря клип. В момента я въртят по тв.

# 494
Какво рекламират в рекламата с ултразвука на бебето и после се появяват букви ВНЛ ?

Общи условия

Активация на акаунт