Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 31 398
  • 546
  •   2
Отговори
# 495
Много ми хареса новата реклама на Ситроен. Песничката ми е много позната, но не мога да намеря клип. В момента я въртят по тв.
Сега видях рекламата, песента е тази:
Richard Sanderson – Reality

# 496
  • Бургас
Какво рекламират в рекламата с ултразвука на бебето и после се появяват букви ВНЛ ?
И аз това се опитвам да разгадая,ама....

# 497
Много ми хареса новата реклама на Ситроен. Песничката ми е много позната, но не мога да намеря клип. В момента я въртят по тв.
Сега видях рекламата, песента е тази:
Richard Sanderson – Reality

Хиляди благодарности 😃 Върна ме да не казвам колко години назад с тази песен - когато бяхме млади 😀

# 498
Питах изкуствения интелект и каза , че е волейболно първенство на нациите . Не го схващам с този ултразвук обаче .

# 499
  • София
Гледахте ли рекламата на някакъв пробиотик Магнезайн или нещо такова. С немската песен Eins, zwei polizei. Реклама от вида, тъпа, но смешна.
Fünf, sechs, чипс и кекс.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 21:10 от Аглея

# 500
Гледах с Патрашкова. Дори и в реклама ми е неприятна тази жена. Как високомерно и грубо отговаря на жената... Кой е измислил тази тъпа реклама?

# 501
Гледахте ли рекламата на някакъв пробиотик Магнезайн или нещо такова. С немската месен Eins, zwei pozei. Реклама от вида, тъпа, но смешна.

Да,действително още една тъпа реклама.Не знам как ги измислят такива реклами,вместо нещо по-изчистено и по-опростено,те създават такива,че на човек вместо да им харесва,направо се отвращава от подобни натрапвания....

# 502
  • Бургас
Гледах с Патрашкова. Дори и в реклама ми е неприятна тази жена. Как високомерно и грубо отговаря на жената... Кой е измислил тази тъпа реклама?
Ужасна е! Вчера я гледах.....такива реклами не трябва да се пускат в ефир!

# 503
Гледахте ли рекламата на някакъв пробиотик Магнезайн или нещо такова. С немската месен Eins, zwei pozei. Реклама от вида, тъпа, но смешна.

За първи път като попаднах на нея се занимавах с нещо друго, но след цвайн драйн се обърнах към ТВто с "Какво подяволите???" Close  Наистина няма никаква логика в цялата реклама, но много започнах да и се забавлявам и хиля всеки път. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 504
  • Пловдив
Имаше такава песен, кавър по детска (май) немска песен - айнс, цвай, полицай...

# 505
А може ли някой да ми каже какъв е текстът в рекламата на Милгамма:

" ............ ции в тези топли дни..." или студени дни, няма значение дните, въпросът ми е за първата дума, звучи, като "колаборации", но явно, че няма как да е.. Ще се пръсна от любопитство!
Много мерси, ако някой, чуващ по-добре от мен, ми отговори.!

# 506
  • София
Опора сииии във наще светли дни. Или нещо подобно. За гръбнака.

# 507
По-точно пеят "Уупора си"....

# 508
Рекламата на Гласът на България с този микс пищящи, оп, пеещи е също ужасна.

# 509
По-точно пеят "Уупора си"....

Страшни сте, много благодаря! Честно казано, това не ни беше хрумнало между "купа с раци" за тези дни Blushи т.н., много отчетливо се чува К-то в началото на фразата някак, но сте прави, най-вероятно е "Опора си"..
Започнахме шеговито да се бъзикаме с и без това безумно тъпите реклами, обаче някак се заинатихме и се започнаха ..Flushed. купите с раци, колаборации и подобни.. Още веднъж мерси!

Общи условия

Активация на акаунт