Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 32 335
  • 555
  •   1
Отговори
# 510
Ха, "опора си" е много по-логично от това, което аз чувам – "в отбора сиии". 😊 Все така си го чувам, без да се замислям какъв ще да е този отбор. Не знам дали и тук не отговорих на някого, че това се пее. 😃

# 511
  • София
Рекламата на Гласът на България с този микс пищящи, оп, пеещи е също ужасна.

Много точно. Те крещят, а не пеят. Но иначе се търсят пеещи хора, според рекламата.

# 512
Де да беше "опора", Упора пеят. Абсолютни неграмотници.

# 513
И мен авторекламата на Гласът ме вбесява с това пищене. А и като чуя още в началото й "гласът ти е честен"..., много малоумно. Какво ще рече "честен глас", по дяволите?!

# 514
  • Пловдив

Не само, че така го пеят - "Упора", но и натъртват на това "у"... Много е дразнещо.

# 515
И с такава чалга извивка го накъдря, че сякаш чувам гласа на Фики Стораро Joy

# 516

Не само, че така го пеят - "Упора", но и натъртват на това "у"... Много е дразнещо.

Признавам ви, страшни сте, снощи го чухме и сте абсолютно прави,  "Упора си ти" е, не мога да повярвам, че аз не го възприемах, въобще не чувах това, спорихме, чудехме се сигурно три седмици, накратко - страхотни сте, Hands Clap хубава седмица! Hands Pray

# 517
  • София

Признавам ви, страшни сте, снощи го чухме и сте абсолютно прави,  "Упора си ти" е, не мога да повярвам, че аз не го възприемах, въобще не чувах това, спорихме, чудехме се сигурно три седмици, накратко - страхотни сте, Hands Clap хубава седмица! Hands Pray
Заради удълженото а , аз го чувах като "у/обораци и даже в тази тема питах какво аджаба значи Simple Smile

# 518
  • София
Рекламите със Стефчо стават все по-тъпи. Първата беше забавна, останалите са нелепи и еднотипни. Отделно, че Стефчо гледа мацките като малоумен.

# 519
Че той си е малоумен. Не знае кога носа да си издуха, кога чорапи да си обуе...

# 520
Тези дни забелязах,че отново са пуснали онази ужасна реклама на ''Пародонтакс'' с ''крещящата и вряскаща'' от болка къдравелка.Направо е нетърпимо.А и рекламата за кастинга на ''Гласът на България'' с това скрибуцащо като на развалена цигулка
+ пищенето,все едно гледам кадър от филм на ужасите на който ги колят.Рекламите и повтарящите се такива стават все по-ужасни и глупави.

# 521
Мен ме потриса тази с къркорещия корем. Много гаден звук.

# 522
Рекламен надпис на гърба на тениската на чистач от частна фирма за почистване:

"Чистотата е мръсна работа. Оставете я на нас." Yum

# 523
Мен ме потриса тази с къркорещия корем. Много гаден звук.

Има и една свързана с газове, "ти ли беше" или нещо от сорта. Един рижав момък и една девойка участват в рекламата.

# 524
Някаква реклама на айко с зловещи топящи се снежни човеци засякох днес

Общи условия

Активация на акаунт