Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 32 446
  • 555
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
И с такава чалга извивка го накъдря, че сякаш чувам гласа на Фики Стораро Joy

Фики по-добре ще го изпее. Simple Smile

# 526
Някаква реклама на айко с зловещи топящи се снежни човеци засякох днес
Стара е тази реклама. Мисля, че е от миналата зима.

# 527
В последно време ме дразни една реклама, как слоновете помнят други слонове. Неприятен женски глас, излишно проточена реклама

# 528
Много ме дразни една реклама на Цинапсин, или както там се казват някакви таблетки за хрема. Някаква видимо раздразнена жена започва да мрънка на мъжа си да й купи нещо за хрема, ама това не било, онова се стичало в гърлото. Накрая му казва: "Абе, тъп ли си, вземи ми еди-какво си" (така ми звучи на мен). И той: перфектно е като теб. Значиии, то бива, ама този такъв загубен чехльо излиза горкият...Rolling Eyes

# 529
И аз не харесвам рекламата, но не чувам да му казва, че е тъп. Обикновено реагирам, когато той й каже че е перфектна с репликата "да, перфектното мрънкало"

# 530
Много ме дразни една реклама на Цинапсин, или както там се казват някакви таблетки за хрема. Някаква видимо раздразнена жена започва да мрънка на мъжа си да й купи нещо за хрема, ама това не било, онова се стичало в гърлото. Накрая му казва: "Абе, тъп ли си, вземи ми еди-какво си" (така ми звучи на мен). И той: перфектно е като теб. Значиии, то бива, ама този такъв загубен чехльо излиза горкият...Rolling Eyes

Joy Joy Joy
Факт, че е тъпа рекламата, ама булката иска таблетки за хремата. Били перфектни Joy

За мен е още по-тъпа рекламата с Дара Екимова и "дишането" й. Нелепа реклама с нелепо изпълнение. Triumph

# 531
Poni69, не казва буквално това разбира се, просто, както съм написала, аз така го възприемам с все мрънкането и тона, който държи госпожата на горкия човечец.
Дара, горката, вместо да я пускат по БГ радио и подобни, тя пее в реклама. Не ми харесва и на мен.
Снежните човеци и на мен са ми леко зловещи и ми създават морбидно усещане, не знам дали децата схващат какво се случва с тях...

# 532
За мен е пълно безумие тази реклама. Как може да чуваш за пръв път, че има таблетки против хрема и да казваш, че са "перфектни" като жена ти? Та ти не знаеш какви са, не си ги виждал, за пръв път чуваш за тях, но ги сравняваш с "перфектната" си жена? Такава недомислица...

# 533
Дядо Иван от рекламата на Proenzi нещо си, дето доктора ги дядосва и бабосва, оня ден го гледах в реклама на лепило за ченета, ама там булката му друга беше, не беше баба Диди дето внучето и бяга. Това внуче се надпреварваше с дядо си кой ще изяде повече "трудна" за дъвчене храна. Разбира се, дядото победи, супер лепило ще да е било.

# 534
  • София
На Цикатридина рекламите са меко казано гнусни. Рани давани отблизо, пришки, и какво ли не. Отвратително.

# 535
Като каза Цикатридина - отивам аз преди известно време в аптеката и искам Цикатридина, че нали за всичко помагала, викам чакай да я пробвам. В аптеката имаше една клиентка, чува ме тя и вика - тоя боклук дето за нищо не става на баснословна цена, наистина ли ви трябва, пробвали ли сте го. И аз в "шок и ужас" - викам не, ама много го хвалят по тв. И тя - недейте, не си давайте парите на вятъра. По чудно ми стана, че и аптекарката се включи и дружно ме разубедиха, та така и не я пробвах тази прословута Цикатридина. Пп За протокола исках Цикатридина мас, че много ми бяха сухи петите, зер няма хиляда други продукти за този дискомфорт Joy, ама нали толкоз реклама, рекох да опитам, е, не би. Sunglasses
Пп А, вие имате ли поглед върху продуктите на Цикатридина.

# 536
Аз имам вкъщи. Свърши ми страхотна работа.
Сега от време на време го използвам и за синявици, когато ми свърши Хепароида, и за тях ми помага.
Като се замисля и "прожулено" с него лекувах. Абе, доволна съм. И много бавно върви, почти е пълна опаковката още.

Оп. Сега потърсих опаковката в нета. Моето не е Цикатридина JoyJoyJoy
Судокрем било.

# 537
А, ето, набелязах си Судокрем. Благодаря.

Пп Продължавам да се дивя на рекламата на Но-шпа с коремчетата, която започва с един мазен нечистоплътен чичак с огромен шкембак, който се опитва да изплиска някакъв обществен басейн. Толкова нелепо изглежда придружено от "коремчета, всички те преминават през толкова различни моменти... или там каквото казва, но започва с коремчета. Бе, нелепа и неприятна гледка определено.

Ааа, и тоя Моваген, все така го чувам като Муфаген. Опитвам да го чуя правилно, но не ми се получава. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
На Цикатридина ме дразни рекламата с младежа, който казва: "К'во ми пука? Мажа с Цикатридина и съм пак в играта". Сори, но "к'во ми пука" нещо... Rolling Eyes
А, сетих се и за Синкванон с "адаптацията" на Антон Радичев. Радичев: "Е, сега ше му го трЕснем у главата!". Много...тъпо.

# 539
  • София
Не знам какво рекламират две крещящи жени, една срещу друга. Много е дразнеща.

P. S. Судокрема го използвам за подсечено дупе, върши работа. А Цикатридина не помогна на мъжа ми за раната след операцията.

Общи условия

Активация на акаунт