Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 31 482
  • 545
  •   1
Отговори
# 540
Аглея, крещящите рекламират паста за зъби. Grinning

Вчера видях рекламата на Олинеза с: "Бабооо, филиите говорят!" и аха да не ми хареса, но някак за секунди се върнах в детските си години и разказа на баба ми за една нейна позната в миналото, когато са били малки, как баба и и отворила бурканче с консервиран патладжан, а тя нареждала: Бабооо, патаджанчето има ушички! А бабата: Яж, бабе, яж! Ама бабооо, патаджанчето има и оченца! Яж, бабе, яж. Мааа, бабооо, патаджанчето има и краченца! Отива бабата да види какво става, а то едно мишле се наредило в буркана. Бедни и гладни години са били. И тези говорещи филии някак ме върнаха към спомена за разказа за патаджанчето с ушички и ми стана едно умилително такова.

# 541
  • София
Попаднах на някаква нова реклама на лютеница Олинеза. Три лигави момиченца ядат говорещи филии с лютеница. Как ги измислят такива...

# 542
  • някъде другаде
Попаднах на някаква нова реклама на лютеница Олинеза. Три лигави момиченца ядат говорещи филии с лютеница. Как ги измислят такива...
И аз днес я видях. Ужасна е.

# 543
  • Бургас
Рекламата на Мирта Медикус със строената фамилия,която си рецитира думичките е ужас.

# 544
  • София
На мен ми е много неприятно, че смениха синята кръв с червена в рекламите на Always. Кому е нужно да е толкова реалистично..

# 545
  • Пловдив
Мнооого тъпи реклами напоследък, много...
Тази с Патрашкова и другата баба с колагена...
Ходещата като вятър Екимова, раздаваща сироп и хапове за дишане Joy
Ужас!
Филиите също...а за онази за хемороидите и свалящият фармацевтката да не говорим Close

Общи условия

Активация на акаунт