Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 23 931
  • 430
  •   2
Отговори
# 405
Сигурно са снимали на магистрала Тракия до Ихтиман. Не им е трябвал декор, имаме си натурални задръствания.

# 406
Не е толкова зле рекламата. Все пак не камионът е направил задръстването. И алтернативата е тъмна и студена нощ в снега, а с късмета да имаш Джъмбо поне има подаръци, светлина и някакво веселие все пак. Нещо като да се превърне дефектът в ефект с помощта на Джъмбо. А и накрая тази анолгия с раждането на Исус...

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 13:54 от Черна станция

# 407
  • Пловдив
Аз разбрах, че камионът го е направил, докато обслужи всички. Не съм гледала самата реклама.

# 408
И аз не бях, ама няколко поста напред има линк, та си я пуснах.

# 409
  • Пловдив
Хахаха, вярно, видях я.
Абе, раздвоена съм след сладникавата за моя вкус сцена с бебето като Исус, но... не е толкова зле, да. Sunglasses

# 410
Аз пък всеки път, когато пуснат рекламата на електрическото БМВ и се стряскам, че започва Ергенът.
Музиката май е същата от рекламата на Ергена, когато набират участници...Bowtie

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 22:12 от Janelle

# 411
Дразнеща ми е рекламата на Белла.

# 412
Аз току-що гледах рекламата на Джъмбо и много ми хареса!
Направо си казах   - Разгеле, този път са успели Grinning

# 413
По едно време можеше и да ми стане забавна, но историята с родилката и сцената ала дева Мария с младенеца пресоли манджата, според мен.

# 414
По радиото слушах рекламата на А1. Гласът на Латинка е досущ като на Баба Яга. Ужасно е за слушане.

# 415
Много дълга ми идва джъмбовската реклама. И като я завъртят едва ли не  на всеки рекламен блок е адски досадно...

# 416
Аз днес я засякох няколко пъти, но в съкратен вариант само с последната сцена.

# 417
Аз пък сигурно съм капризна, не ми харесва. Joy

# 418
Признайте си, че ви липсват старите джъмбовски реклами Joy
Сега тази като е по-нормална не можем да коментираме, а преди какви дискусии имаше...

# 419
Единствената тяхна, която ми липсва е - Джъмбо скутутурутуту, Джъмбо скутурутут, Джъмбу Скул! - май предучилищната беше  LaughingLaughingLaughing В началото ме дразнеше, но така ми влезна тази тутурутуту в главата и не спрях да си го пея, все още е в главата ми LaughingLaughingLaughing

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 18:25 от AniNe

Общи условия

Активация на акаунт