Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 32 025
  • 552
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Нова реклама на Виза с Еврото, Кадиев и детето.. Колкото и да са готини и приятни, вече пресолиха манджата с тях, никнат отвсякъде и участват в 10 реклами. Ясно е, че аналогията е с еврото, но вече ми станаха досадни да ги гледам..а по принцип ги харесвам..

# 436
  • Бургас
А, може и да имат богат спонсор, който да ги бута напред.
Знае ли, човек!

# 437
Мен ме кефи рекламата на Криско за Техномаркет. Много е свежа.

# 438
  • София
Блак фрайдей, блек фрайдей, бляк фрайдей. Не се разбраха как се произнася.

# 439
  • София
Рекламата на Syoss ме разби! Мисля, че шампоан за къдрава коса рекламират. Наред с мацките с хубави коси са изтипосали и мъж с руса къдрава перука. Не знам каква е идеята. Ако е за оригиналност, за мен не е.
Новите реклами за Стефчо също са тъпи. Първата ми беше забавна.

# 440
  • Враца
Рекламата на Syoss ме разби! Мисля, че шампоан за къдрава коса рекламират. Наред с мацките с хубави коси са изтипосали и мъж с руса къдрава перука. Не знам каква е идеята. Ако е за оригиналност, за мен не е.

За Сайос не зная коя е тая реклама.
Но за Стефчо са доста неудачни наистина.
И то главно защото той има вид на някакъв абсолютен льольо, а до нега са сложили мацки, които изобщо не биха му обърнали внимание, камо ли да седят до него на диванчето и да ядат пуканки за микровълнова.
Можеше да е малко по-реалистично, защото иначе замисълът е симпатичен.

# 441

За Сайос не зная коя е тая реклама.
Но за Стефчо са доста неудачни наистина.
И то главно защото той има вид на някакъв абсолютен льольо, а до нега са сложили мацки, които изобщо не биха му обърнали внимание, камо ли да седят до него на диванчето и да ядат пуканки за микровълнова.
Можеше да е малко по-реалистично, защото иначе замисълът е симпатичен.

Този Стефчо накрая на рекламата гледа като някакъв клоун от филм на ужасите. Бррр...

А Брад Пит как захвърли писмото и писалката в рекламата на Делонги, май не е за някой специален, а по-скоро зарязва някоя еднодневка. Sweat Smile Купил й е машина Делонги и ѝ е направил прощално кафе.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 23:41 от Janelle

# 442
  • София
МариаМед се завърна.

# 443
Аз отново да похваля реклама - леле, много съм се разнежила нещо напоследък.
Комбинираната реклама на Мальовица и ОЗК застраховане е страхотна. Много ми харесва и мъжкия глас - мисля, че беше на един актьор от старите, има характерен акцент и изключително много допринася за приятнаото възприятие на рекламата. Аман от крясъци, аман от някакви хора, които ми говорят на ти, да съм купела това и онова и ми кихат и кашлят насреща, да не кажа за газоизпускането в някои от рекламите.

# 444
  • Пловдив

Същата ли или има следваща версия? Simple Smile

# 445
  • София

Същата ли или има следваща версия? Simple Smile

Същата. Но малко съкратена. Ще я пуснат цялата, няма страшно Sweat Smile

# 446
  • Пловдив
Днес видях рекламата за мицеларната вода на Гарниер с Катето Евро. Веднага ми се стори, че в нея гласът на Катето звучи някак гъгнещо, като да е настинала.

# 447
По принцип не одобрявам реклами на алхохол, но ми харесва рекламата на водка Флирт. Рожденика е симпатяга Simple Smile
На А1 с мисията също ми допада.
Стефчо ми е адски неприятен и в старата, и новата реклама.

# 448
Той Стефчо в последната реклама с мадамата и пуканките се пули като ментално недоразвит, ужасен е.
И да, както някой писа по горе - мадамите, които са му избрали и с пръчка няма да го пипнат, камо ли да седят с него на едно диванче и да гъчат пукалки. Трябваше някое "нърд" маце/зубърче да му калесат, а не тип инфлуенсърки генерирани oт AI. А най му подхожда мед. сестра, която е наета да следи дали си пие редовно хаповете, но тогава майка му щеше да е излишна.
Единствено бих се съгласила с рекламата и избора на мадами на Стефчо, само и единствено, ако го дават след възгласа на мама му, да се буди от кошмара си, че майка му му разваля бляновете с мадами, които не може да има, даже и в съня си. Sunglasses

# 449
По принцип не одобрявам реклами на алхохол, но ми харесва рекламата на водка Флирт. Рожденика е симпатяга Simple Smile

Не съм я виждала, но се сетих някога какви реклами имаше на водка Флирт Wink

Днес май има повече цензура Wink

Иначе реклама с никакъв реален сексуален елемент, а с най-много сексуален намек ми е ей тази Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт