Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 33 414
  • 573
  •   1
Отговори
# 555
Оказа се, че имаме обща позната, която е близка с момичето. Тя ме светна. И каза, че момичето е много по-хубаво на живо.

# 556
  • София
Харесвам рекламата на Volkswagen, с момичето, което пуска рок музика в магазина.
На Хула Хупс снакса пък ми е много неприятна.

# 557
  • Пловдив
Много ми харесва рекламата на "Като две капки вода".

# 558
На мен пък на Хула хупс ми хвана вниманието, провокира интереса ми и ...купих продукта. Joy Нищо особено не е, хрупки някакви, не мисля да повторя.

# 559
Забелязахте ли новата реклама на VW с Джейсън Стейтъм от филмът Транспортер Grinning Не е лоша. Правят лек "бъзик" с филма. Няма само Шварценегер да се върти в рекламният блог Wink
*не намерих бг аудио версийката.

# 560
О, да. "Транспортер" рекламира "Транспортер". Grinning Бива, накара ме да се усмихна.

# 561
Харесвам рекламите на ЕВН.

# 562
  • София
И на мен ми харесва рекламата с Джейсън Стейтъм. И на Капките също.

# 563
На капките е готинка да, особено като дойде ритъма на "Хабибито" се разтапям Sweat Smile
Само можеше да не кръстосват очите на Рачков накрая ... не е особено лицеприятно ама.

*Хула Хупс са онези, които си ги пъхат на пръстите ли? Много е неприятна и за мен.

# 564
Новата реклама на Пепси. Не знам аз ли съм толкова чувствителна към звуци, но докато я гледам поне 2 - 3 пъти се оригвам. То е едно наливане, къркорене, бълбукане и преглъщане. А и е доста дълга, винаги ме кара да го правя...
Иначе рекламата на Муваген с дядовците, които ритат с внуците ми е една от най приятните - не преиграват, музиката е готина. Вече поомръзна, през лятото много ми харесваше, но все пак да я сложа към приятните

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 15:33 от Лъчестлъч

# 565
Как звук може да те накара да се "уригваш" Thinking

Много ми хареса "транспортната" реклама. Свежо хрумване.
Хула хупс не ми харесва, както и едно криспи, криспи.
На капките още не съм я засичала.

# 566
Всякакви звуци като къркорене, преглъщане, мляскане, хрупане, ме карат да скачам на mute-то. Отвратително! Вече за по-сигурно, почнат ли реклами, спирам звука. Толкова ли няма един с мизофония в тия екипи, да им обясни за какво става въпрос.

# 567
  • Пловдив
И аз съм така с повечето от тия звуци, мизофония ли е, не знам. Също мразя звук на свирукане с уста и на лющене на семки със зъби.

# 568
Най-сетне видях рекламата с говорещите филии. В още по-голям потрес съм, отколкото с рекламата с хемороидената свалка в аптеката. И се дават пари за това, че и за ефирно време да го излъчват...

# 569
  • Бургас
Филиите с лютеница са ми неприятни по много причини-момиченцата са лигави, филията ,която говори е нелепа,бабата е изкуствена...Но ако идеята на рекламите е да се говори  за тях-признавам им го.

Общи условия

Активация на акаунт