Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 34 684
  • 601
  •   2
Отговори
# 585
Най-много ме дразни рекламата с бабата, която отказва да гледа внучето и с такава досада отваря вратата, все едно не са дъщерята и внука, а някакви просяци. "А не, не и този път" и "Вземи бабе, гумено мече". Ако потърсите помощ от най-близкия си човек и той се отнесе по този начин, все едно сте най-досадните навлеци на света, може би всички бихте се обидили. Не мога да разбера какво са си мислели сценаристите, когато са правили тази реклама.

# 586
Мен в тази реклама за лютеницата ме дразни поредното фъфлещо дете, на което не му се разбира какво всъщност казва. Така беше и по Коледа една от рекламите на А1. Същото неясно артикулиране е и в една нова реклама на поредният фармацевтичен препарат за имунитет - Зинсед или нещо от сорта. На чаровната иначе майка в началото на песента нищо не й се разбира какво точно пее. Някой ако е разбрал, моля да подскаже, че ще си остана неинформирана какво всъщност трябва да си купя от аптеката!

# 587
  • Бургас
Според мен рекламата с бабата, която предлага гумено мече на внучето е снимана точно с цел да разбуди отрицанието и да стане по този начин гледаема. Другата ми идея е, че не е българска, а знаем,че в други страни не се толерира тази всеотдайност, граничеща с влизане в личното пространство на човек. Все пак жената е луксозна баба явно, вижте й тоалетчето. И реклама за Малдивите гледа.

# 588
Добре, де, бабите не са ли хора и те, нямат ли право на личен живот. Внуци, внуци, но те си имат родители все пак. Да не говорим, че дъщерята казва: " Ще гледаш ли Сашко за последен път ...този месец?", което сочи, че внучето си престоява при баба, не е като да не го гледа. Значи бабите деца гледат, внуци гледат, а живот кога?! А и бабата не отказва "по принцип", а "в частност", казва: "Ааа, тоя път не!", един вид взела си е почивка.
Ами, ако нямаше баби, какво правим?!
Пп Аз като я гледам тази реклама и си казвам: а тъй, бабе, кой си има деца, да си ги гледа. Помощ, помощ, ама и бабата е човек. Wink Не я приемам много насериозно, защото, ако внука имаше истинска нужда, тя щеше да се отзове.

# 589
  • Пловдив
Бе мани...явно е за модерни баби тая реклама Simple Smile

# 590
Абе не знам, кой иска/не иска да го гледа тоя малкия, ама нещо не може да се излекува Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

*пак пуснаха реклама с влажната кашлица, където едната кашляща се превръща в око. Ееее толкова ми е противно това мамка му.
Както и там един лекар, който преглежда ено легнало око ... не знам, защо мразя така очи да показват. Неприятно ми много ми е гадно чак.

# 591
Изключително ме напряга рекламата, дето карат болната жена да им прави палачинки. Баси егоистите. Вместо те да направят, ще я тъпчат с лекарства, все пак тя да ги направи.

# 592
Рекламата на бабата с гумениото мече си има предистория. В оригиналния вариант, преди досадниците да звъннат на звънеца, бабата си резервира почивка на Малдивите. За мен посланието е по-скоро "И баба е човек." С намигване, като в една друга реклама, към често срещаната хипотеза в училище или д. градина: "Елате да си го вземете веднага!"

# 593
Рекламата на бабата с гумениото мече си има предистория. В оригиналния вариант, преди досадниците да звъннат на звънеца, бабата си резервира почивка на Малдивите. За мен посланието е по-скоро "И баба е човек." С намигване, като в една друга реклама, към често срещаната хипотеза в училище или д. градина: "Елате да си го вземете веднага!"

Ясно, че е човек бабата. Но да ти звъннат децата на вратата, да не ги пуснеш вътре държейке ги на прага, да ги гледаш все едно са непознати и ще ти продават нещо и да отбиеш номера с едно гумено мече...супер хардкор отношение е, изобщо не е нормално. Чудя се наистина как не са се усетили, че това поведение не е присъщо за нашия национален манталитет.

# 594
Тази с палачинките е първенец по тъпота и пълна липса на емпатия. НА ти хапче и ставай да правиш палачинки. Жената е родена да стои до печката, болна, здрава, друг няма кой. И децата така учат. Даваш на жената хапче и да се оправя, закуската да е готова до девет. Това е посланието на загубената им реклама, хапчето им не го помня кое е.

# 595
В рекламата с бабата акцентът е, че явно детето се разболява непрекъснато заради слаб имунитет и затова на бабата и го тропосват изненадващо  за ЕН-ти път вече и тя намира решение - хем внучето вече да е здраво и да си ходи на градина, хем тя да си отиде на курорта.

Иначе ми е много неприятна реклама - и бабата, и детето, и майката...

# 596
  • ВАРНА
Гласът на екранната баба е популярен в дублажа.Дали е същата актриса?

# 597
Гласът на екранната баба е популярен в дублажа.Дали е същата актриса?

Тя е. Жалко, че се е съгласила да изиграе този неприятен образ.

# 598
  • Euskal Herria
Може и да сте коментирали, но много ми е противна рекламата за Уримил нещо си - с ортопеда и двамата старци.
Дядото по боксерки, бабата а-ха да ги смрази с поглед и двамата с доктора. Пък лекарят така кахърно гледа и говори, все едно изнася реч в ритуална зала. "Дядо Иване"... "Бабо Диди". Пък баба Диди само дето не плесна дядото, когато я целуна по бузата. 
Може и да е ефикасна добавката, ама заради тая реклама хич и няма да я взема.

# 599
До сега не съм попадала на лекар, който така да фамилиарничи с пациентите си. Не си представям да се обръща с Дядо Иване и Бабо Лили. Това е недопустимо.  Освен да им е внук, друга причина няма.

Общи условия

Активация на акаунт