Какво направих днес за себе си? тема 22

• 34 934
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Mediterraneo
Купих си поредния парфюм, смо три дни след предния, който даже не е пристигнал още. За бой съм.

# 31
Хапнах сигурно десетина много вкусни кумкуатчета. ☺ Мляс, мляс.

# 32
Успях да си направя тренировката за дупе, докато бебето ми спи. Много съм доволна 😍

# 33
  • при моите деца .....
Разходка сред природата...
Почти 15000 крачки.

# 34
Похвалих се вече, но и тук да се отчета. Купих си бъдещ дом днес. Смятам да го обзаведа точно както искам, да стане уютен, удобен и с кеф да отида да живея там след, живот и здраве,  три години. Най-забавното е, че в този град и на същата улица съм живяла повече от 10 години като дете. Живяла съм на около 30 различни места в различни градове, но никога досега не успях да синхронизирам постоянният ми адрес да е на мой собствен дом. Гонейки петдесетака, сега ще сменя документите, макар че скоро ги подменях и за пръв път ще се водя официално "вкъщи". Имам нужда вече да се кротна и да спра да обикалям.
А сега съм при мама, цялата мириша на пържени картофи, на вино и на спокойствие Heart

# 35
  • София
Честит нов дом, Ева! Много щастливи моменти да имате!

# 36
Днес си седнах в градинката , , на слънце, под цъфтящата череша на съседите и си изпих кафето с малко халва Simple Smile

# 37
  • Колибите
Понеже вчера беше нищо, днес си направих чай - дафинов лист и карамфил, много ароматен, и изядох половин кофичка кисело мляко за закуска.

# 38
Аз днес имах slow morning. Simple Smile Успях да стана по-навреме, оставих детето да се наспи, че още не е на 100% здраво. Закусих си бавно, изчистих си на спокойствие, дори успях да почета няколко страници сутрешно, не ми се е случвало от над година.
Усмихнат ден желая на всички!

# 39
# 40
Кафе в родния дом с брат ми. Бъбрим си, след като свършихме заплануваната работа. Навън ромоли дъжд, може и да поспя.

# 41
  • Банско
Прочетох един вестник на спокойствие без децата. Хубаво е отвреме навреме да чета нещо на хартия, напомня ми старите времена, където нямаше таблети и телефони.

# 42
  • някъде другаде
Разходих се из родния град.

# 43
Взех си книжка с кръстословици и решавах следобед с кафето. Много освежаващо ми дойде. Smiley

# 44
Купих си устройство за масаж на очите и 30 минути бях в пълен релакс, докато трае масажа. За мен е лукс 30 минути да стоя на едно място и да си почивам.

Общи условия

Активация на акаунт