Какво направих днес за себе си? тема 22

• 34 963
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
И още нещо - ще медитирам!

# 16
Днес отново се наспах... до 10.00! Grinning Снощи не сме мигнали от кашлицата на детето и днес заслужено си отпочинахме, работата остана малко на заден план.
Вчера също така навих мъжа ми да пропуснем десерта след вечеря, не било толкова трудно Simple Smile

# 17
Усмихнах се на лошото време. Напук на всички мрънкащи.

# 18
Направих  разходка в дъжда и четох книга.Обичам дъждовните дни!🙂

# 19
Вчера бях на фризьор, обаче днес видях, че много накриво ме е подстригала. Минах отново през салона- вече е това, което искам. Доволна съм.
Наближава времето за вечерната ми рутина с масла и масаж на лицето - от скоро го правя и хора, уникално е. Мноооого ми  е гот. 😊

# 20
Разхождах се бавно в дъждовната сутрин. Много освежаващо ми дойде!

# 21
  • Mediterraneo
Минах през едно неприятно задължение, което ме чакаше, а аз все отглагах. Сега чакам резултатите от него.

# 22
  • София
Боядисах се, бях на маникюр и после се разходих малко по магазините. Сега отмарям пред лаптопа.

# 23
СЪбудих се рано и съчетах правенето на закуска за децата със сутрешен душ и грим. Последно време ми харесва да се усещам по - женствена с лек грим и готин тоалет на работа.

# 24
  • някъде другаде
Успях да се разходя. Имам 19000 крачки.

# 25
  • при моите деца .....
Фризьор...
Спря дъжда... и ходих пеша...
1 час танци... ще приключа деня с + 12000 крачки.
Втора чаша вино...
Хубав ден беше!

# 26
Успях да отделя време след вечеря да повървя 20 минути навън . За деня имам 13000 крачки

# 27
  • София
Поръчах си дрешки за пролетта, набелязах си книги, които искам да прочета, направих си списък с нещата, които искам да реализирам до края на годината. Бях с приятелка на приятна среща, угодих си на душичката с китайска храна. Приятен ден беше като цяло, успях и да поработя, на фона на това, че почти цяла нощ не бях мигнала.

# 28
  • Банско
Наспах се въпреки новороденото бебе, защото то е толкова тихичко и спящо бебче, че спокойно си спинка 6 часа ♥️

# 29
  • Колибите
Нищо. Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт