Какво направих днес за себе си? тема 22

• 35 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Возих се на виенско колело. Grinning
Счупиха ми се любими слънчеви очила, които са на 10- ина години и мислех, че ще е трудно да намеря нови такива (същите), но успях, буквално с два клика. Вече пътуват към мен.

# 361
Карах 20 км колело. Голяма красота. Зелено. Тонизирах се страхотно. Боже дано продължи тази радост вечно!

# 362
Козлодуйски бряг, бум !!!

Видях за пръв път река Дунав !

# 363
  • Русе
Мекичка, значи е дошло време да обиколиш и другите крайдунавски градове в България.
А след това ти пожелавам да посетиш и европейските столици, разположени на р. Дунав.

# 364
Видях за пръв път река Дунав !
Прочетох това и си казах колко бързо човек свиква с някои неща и не обръща внимание, а друг им се радва. Живея почти на брега на Дунава, две улици по-нагоре.
Страхотно е това, че сте впечатлена.
И това е хубавото за днес - разбирам какво имам, в момент на трудности. Днес цял ден съм изключително тъжна и плачлива.
Стягам се и отивам натам! Благодаря.

# 365
И аз живея в град на река Дунав и студентството ми мина в такъв град.
Моя приятелка от Г.Оряховица за първи път като видя реката, сподели, че не е очаквал, че е толкова голяма.  След години и бъдещия мъж на приятелка каза същото. Той пък е от Пловдив.

Аранжирах един пън в градината на село.  Яд ме е, че не взех пистолета за силикон. Имам идея за едни гъбки да направя от типа "от нищо нещо." Засега се получи това.

# 366
Аз живея в Южна България, в малък град. И ние си имаме река Марица, която минава през града, и красив парк с места за отдих покрай реката, но Дунав е нещо необятно. Ходила съм на доста места, но в тази част на България - Северозападна - не бях ходила. Останах с прекрасни впечатления от Враца. А днес на връщане от Козлодуй разгледахме Златен парк в Луковит. Прибирам се отпочинала и презаредена, доволна съм.

# 367
  • Козлодуй
мекичка*, ако си видяла Дунав само там където е кораба Радецки не си го видяла целия тъй като отсреща е остров Козлодуй и плавателната част е от към румънско Simple Smile Наистина е голям Simple Smile

# 368
Карах 20 км колело. Голяма красота. Зелено. Тонизирах се страхотно. Боже дано продължи тази радост вечно!
И аз! Точно 20 ги направих леко-леко за 45мин.
Дай 5 ☺

# 369
16000 крачки днес и доволно ядене на диня Heart

# 370
  • при моите деца .....
Над 25 000 крачки....
Но по-важното...
Сутрешна разходка в планината...
Роса,  свеж въздух, птичи песни...

# 371
Разходка с приятелка. Сложих си и една маска за лице

# 372
  • При децата ми
Вчера, на път за майка ми, в автобуса възрастен човек ми подари цветя. Много мил жест! Усмихна ме. Simple Smile

# 373
И мен една съседка ме поздрави в супермаркета. Simple Smile С нея все се срещаме когато си разхожда кучето, а аз себе си Simple Smile
Днес за себе си едно хубавко фитнесче преди работа и после на бюрото с ледена водичка и страхотно двойно еспресо ... без нищо. Аз кафе не мога да смеся с нещо друго. Вкуса ми идва прекалено на кафе и на сладко и на мляко... направо не мога да понеса толкова на едно място . Та чисто еспресо

# 374
Най-накрая правих йога сутрин!
Не можех и не можех да го постигна това, от месеци се опитвам.
Всяка вечер правя преди лягане, но сутрините са ми много сложни...
Стискам си палци и сутришната йога да успея да я направя навик като вечерната всеки ден!

Общи условия

Активация на акаунт