Какво направих днес за себе си? тема 22

• 35 443
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Направихме хубава разходка с бебе и куче. Преди да се приберем минах през бутика до вкъщи и си купих чанта и бельо. Нямах нужда от чантата, но просто са ми слабост. Не е нещо уау, но за ежедневието ще върши работа.
Сега пия кафе докато детето спи. Ще почета книга.

# 376
Аз започнах една книга и сега още съвсем в началото се чудя да продължавам ли с нея и искам ли да чета такава книга или не. Нямам предвид че ми е скучна, н ое по-особена и сега се чудя ще се настроя ли да я чета или  да започвам друга.

# 377
Тренировка. 😊

# 378
Намирам се на другия край на България - във Враца. Прекосих по диагонал страната, видях страхотни природни красоти, видях коне, пуснати свободно да си пасат, не мога да спра да гледам Балкана, толкова величествен и пълен с история за бунтовници и битки, за смели мъже, които са умирали за България. Много съм впечатлена, много! А Враца ме изненада  приятно -- чисто, подредено, много цветни декорации, много е хубав центъра. Утре продължаваме към Козлодуй и кораба Радецки.

Пускам си песента от подписа на мекичка:

# 379
Купих си блузка за лятото и си направих 10 000 крачки

# 380

И аз!!!
Силова, цяло тяло.

Отделно, палнах БиБиКю- то и метнах два рака ребра и няколко шишчета.☺

# 381
  • при моите деца .....
Един час народни танци - много добре ми се отрази.

# 382
Ооо река Дунав е много голяма река. Когато я видях за първи път, ми се стори като море. Толова необятна е. Следвах в Свищов и всеки ден я виждах. От центъра се виждаше.  Имаше едно място в града. Най-високата точка и се виждаше целия град и Дунав. Любимото ми място беше. Когато ми беше тъжно, се качвах там, седях понякога с часове и гледах река Дунав и как имаше и тя своето настроение всеки ден. Успокояваше ме.

# 383
  • Бургас

Нещо ми е тегаво,чоглаво и ми иде да се карам с всички наред!
Днес си казах някой неща, дано отсрещната страна се усети! Ако ли не - по график! Омръзна ми все да влизам в положение!
Значи, аз мога да се съобразявам с всичко и всички и с график, другите не могат! Ам" ай сектир!
Страната има две страни!

# 384
Трябваше да оправям чужди бакии, съсипаха ми плановете за деня.Оправих всичко, защото щеше да ме засегне много.Броя го за мой успех.Поглезих се с тирамису, не остана време за друго.

# 385
Направих си сутрин iced coffee. Много освежаващо ми подейства. Днес на работа мога да си позволя малко да се разсейвам и вече утре ще видя задачите си.

# 386
Ходих на танци. Станах като Веселин Маринов след концерт. Чудо.

# 387
Аз си седя на терасата под глицинията  с кафе и компютър, но ме заггриза съвестта при вашите активности . Сега се чудя за по обедно време на джогинг в гората или на едно фитнесче .
Книгата малко продължих, но все повече си мисля да я оставя. То някакво канарче страници наред, после някакви физици . Не знам дали ще издържа до края ,а не обичам да оставям книги.

# 388
  • При децата ми
На маникюр съм.

# 389
Такъв хубав следобеден сън му ударих!

Общи условия

Активация на акаунт