Какво направих днес за себе си? тема 22

• 35 017
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Наруших принципите си и пих бира с картофи. Беше кеф.

# 451
Вчера си легнах в 22:30. От много отдавна не съм можела да си позволя такъв здравословен сън

# 452
Реших се и отделих една немалка сума за антиейдж/ продукти (за вътрешен прием).
Чувствам се прекрасно, че го направих, отдавна планирах, но не ми се даваха толкоз пари. Сега съм още по-мотивирана със спорта и храненето.

# 453
Аз много добре се мотивирах със спорта и храненето откакто гледам разкошни резултати и откакто си намерих време и някои интересни физ. занимания , които преди това пропусках.
Днес си оправих едни неща успешно и по-лесно от очакваното и съм си супердоволна.
И да си кажа чета една книга - нито приятна, нито безкрайно неприятна. Уж много мъдра и оригинална, но на мен не ми се струват много от нещата в нея такива ... та чета , защото ме интригува какво ли ще стане накрая и с каква цел точно е написана книгата . Освен автора да се прави на много умен.

# 454
Цепих се от работния колектив при следобедното хапване на сладолед... с малки стъпки и воля - към по-добро здраве, че се оказа че съм го закъсала, въпреки почти 32 годишната си възраст.

# 455
  • При децата ми
Обяд с майка ми и два шоколадови бонбона. Smile

# 456
Минах през руския магазин уж за хляб, а се прибрах с пълна с вкусотии торба тип икейска.

# 457
Чистя и мия прозорци. Не ми харесва. УФ.

# 458
Доведената ми дъщеря ми подари един голям камък, приятелка пък ми подари правени от нея свещи и с една идея от пинтерест си направих свещник.

# 459
Приготвям се за среща с две приятелки 🍷🍸

# 460
  • Варна/Благоевград
В събота си взех изпита по радиологична техника с една грешка .
Вчера пихме кафе с мъжът ми в детския кът,докато детето си игра и обядвахме пица .
Днес бях вкъщи , изпрах 6 перални и сушилни , калъфките и възглавниците на дивана, пердета , чаршафи, дрехи. Сега навсякъде ми мирише на чистичко.
От петък следобяд до днес прочетох 2 книги и половина .
След малко къпя малката и лягам с нея да си чета, че от утре съм пак в джаза. Трябва да стана в 5,50 ,за да изляза от вкъщи в 7 и цяла седмица ,ще е така за жалост.
От днес съм и пак на диета. Малко да се отпусна за няколко дни  и веднага качвам 4-5кг ,да вероятно вода ,защото после ги махам за 2 -3 дена ,но е тъпо все пак .
Имам да свалям още 20 и макар да свалих 50 ,тези 20 не мога да ги сваля вече половин година . Свалям 5 ,ям няколко дни и качвам 3-4 ,свалям 7 ,ям и качвам 5 ,писна ми вече .
Като ми останаха 20 си казах още 4 -5 месеца и съм готова ,най трудното мина ,а то точно обратното .... ще ги сваля някога ,но кога е въпроса

# 461
  • при моите деца .....
Имах малко над 10 000 крачки, след това час танци....
Щастлива съм....
Усещам умора в краката....
И аз свалих 16 кг, бих се радвала на още 3-4, но по-важно е да задържа резултата.

# 462
Купих си раничка днес.
Отдавна си търся и все не харесвам.
Тази случайно ме намери днес. Не е в търсения десен, но пък е удобна и функционална, както и наполовина под бюджета Simple Smile
Вчера- 13 000 крачки.
Планорах повечв, но ме притисна времето и си наех тротинетка. И нея добавям в раздел "лично удоволствие" Simple Smile

# 463
Подредих си багажа в новото антре. Разкошно е, не мога да му се нарадвам 😍

# 464
Купих на детето десетина глупави нещица, надух достатъчно количество балони и чакам утрешния ден като се събуди да бъде най-щастливата рожденичка !
В същото време разчиствам къщата и се готвя за местене !

Общи условия

Активация на акаунт