Какво направих днес за себе си? тема 22

• 35 015
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • някъде другаде
Бях на РД на приятелка. Сладки приказки до 12.

# 466
И тази сутрин, въпреки че има транспорт, продължих с частичното придвижване пеша до работата ми. Благодарение на това, тези дни съм смъкнала 2 кг.

# 467
Аз си пия за закуска айрян от собствено подквасено козе мляко от козеферма Simple Smile
И планирам да си разчистя цветята в градинката . Много бързо расте трева.
А вчера си дочетох най-накрая книгата и края беше както се полага . Въпреки че книгата на места ми беше прекалено прекалена , пак се ядва ако края е ок. Много мразя дори добри истории с тъп или нелогичен край.
Сега избирам нова книжка .

# 468
Разсадих няколко цветенца в нови саксии. Дано се хванат !

# 469
  • София
Бях на кандидат-докторантски изпит. Доволна съм, всичко си написах и по двете теми. Simple Smile
Сега с най-голям кеф и спокойствие ще си легна и ше си чета книжка. (И преди изпита чета книги, ама гузно) 😁

# 470
  • Mediterraneo
Фитнес и плаж на терасата. Сега ще си ударя един душ и малко почивка преди работа.

# 471
Бях на кандидат-докторантски изпит. Доволна съм, всичко си написах и по двете теми. Simple Smile
Сега с най-голям кеф и спокойствие ще си легна и ше си чета книжка. (И преди изпита чета книги, ама гузно) 😁
Поздравления. Сигурно ще си вземете изпита с огличие и ставате доктор. Heart

# 472
  • София
А не, имам още два изпита и ако ги взема започвам да уча докторантура. Далеч съм от титлата доктор. С малки стъпки напред.

# 473
  • София
Отметнах множество ангажименти, поучих, поглезих се с нови покупки - включително чифт маратонки и слънчеви очила. За вечеря поръчах на ММ да вземе китайско, за да разнообразим. Насрочих си и час за масаж.

И аз съм се засилила за докторантура - много голямо желание ми е ще си го гоня, докато не го реализирам.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 14:37 от Stoyanova.A

# 474
А не, имам още два изпита и ако ги взема започвам да уча докторантура. Далеч съм от титлата доктор. С малки стъпки напред.
Тогава успех в ученето. Heart
Днес си почивам и гледам сериали. Вчера.много се изморих.

# 475
“Тихата дипломация”, която водя близо година даде резултат! Спечелена битка с Нарцис и абсолютен Егоцентрик. За пореден път с мен удари на камък. Много съм доволна!

От там ми поникнаха криле, съответно отметнах силова тренировка, после и разходка в близкия парк.

# 476
Тили, ❤️!

Днес - фитнес и отново среща с приятелки. 🤗

# 477
Накупих органайзери от Икеа/ различни кутии и като свърша работа, ще си пренаредя нещата, докато гледам сериал.

# 478
Разсадих няколко цветенца в нови саксии. Дано се хванат !

Аз също днес засадих цветя и окачих висящи саксии на парапета. Работата с почва и цветя зарежда с невероятна енергия.

# 479
  • при моите деца .....
Изкачих един връх...
Заредих се...

Общи условия

Активация на акаунт