Какво направих днес за себе си? тема 22

• 35 010
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • при моите деца .....
Ходих на танци.
Имах нужда.
Бях психически и физически изтощена - квестор ДЗИ.
2 чаши вино.
Какво ще рече ДЗИ, и не го ли закриха това преди години?
ДЗИ - Държавен зрелостен изпит - т.нар. матура

# 496
Общувах с умни хора. Благодаря ти ....

# 497
Сутринта- силова тренировка.
Сред това си спретнах и прекрасна 7км- рова разходка, насладих се на прекрасни гледки.
Съвсем заслужено преди малко си хапнах карамелена вафла. ☺

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 16:41 от TuЛи

# 498
  • При децата ми
Бях на зъболекар.

# 499
Ден за разкрасяване ми е днес. Боядисах си косата + маникюр

# 500
След вчерашното тричасово пълзене и висене по магистралата днес се наградих и аз със силова тренировка и после обяд с приятелка.
Много ми беше приятно с нея, още един глас за казаното по-напред, че срещите по женски са едно от хубавите неща в живота

# 501
Подарих си нови слънчеви очила. ✌🏻

# 502
Направих си някои дребни покупки за настроение - козметика, обици, чанта.

# 503
В търсене съм на нова кола. Старата явно ще отива за децата, живот и здраве. Както му казвате, “нов внос, реални километри- първи собственик”

# 504
  • Mediterraneo
Купих си нежно колие, отдавна не бях слагала бижута на врата.
Уговорих си среща с татуиста за понеделник, нямам търпение да уговорим нещата и да ме почва!

# 505
  • София
Купих си нов пръстен, поглезих се с вкусна храна, слушах музика, отметнах всички ангажименти, водих приятен разговор с приятелка, гледах филм. След малко ще си направя рутината и си лягам. Въпреки че се събудих в криво настроение, денят завърши добре.

# 506
  • при моите деца .....
Разходка в града (почти 15000 крачка), кафе с приятелки, купих си блуза, 1 час пилатес, освежих цвета на косата с шампоан оцветител, а сега вино...

# 507
И на мен ми се налага да се оглеждам за кола.
И ми идва добре идеята с бижуто, нещо такова ми се иска . Утре може да се заема.
А днес е петък и си приключих седмицата с гимнастиката ми в група и сега почивка в къщи. ПРез седмицата успях да си направя всички спортни занимания по моя план и да си сврша работата добре и да се справя с няколкото извънредни препятствия възможно най-добре. Т.че съм уморена , но всичко е топ!

# 508
Честит празник!
Успех и късмет на всички абитуриенти!
Ходих до гимназията, която завърших. Видях се със съученици,  учители. После и в центъра на града да видя шествието и програмата.

Купих си панталон.
Сега пия кафе.

# 509
Вчера си купих много красиви чинии – точно като в мечтите ми.

Днес си позволих да почивам и не направих нищо до 14 часа.

Общи условия

Активация на акаунт